- Konu Sahibi SalakSacma
-
Bende şimdiye kadar kimseye hesap ödetmedim , boşandığı kocasına nafaka ödeyen bir kadın olarak prenses olmak nasıl bir duygu merak ediyorumBana göre görünmeyecek açıkçası, hayatımda bir kahve paramı bile arkadaşıma, sevgilime kitlemiş insan değilim. Çok içinden gelir ısrar eder zorla öder ayrı bir şey. Ama bu birilerinin sırtından geçinen yüzsüz utanma duygusu olmayan insanlar cinsiyetten bağımsız tiksindiriyor beni
Doğan Cüceloğlu buna kültür robotlugu diyo.Erkek arkadaşım yeni mezun çalışıyo ama maddiyatı çok iyi değil zaten şuan evlilik düşünmüyoruz ilerisi için onunda askerlik iş gibi planları var her neyse
Benim babam ve abim araba sürmeyi bilmiyo abimle kredi çekip araba aldık
Ben sürmeyi biliyorum ama erkek arkadaşımla iyice öğrendim
Bizim araba gelmeden önce sevgilim babasının arabasını alırdı biyerlere giderdik bu arada çocukluk arkadaşım sayılır daha önce beni çok biyerden alıp eve bırakmışlıgı oldu arkadaşken. Malum pandemi var ve biz biyere gidemiyoruz çay demliyoruz bişeyler alıp arabada oturuyoruz 2 3 saat Dizi fln izliyoruz bazen
Ama sevgilim yaklaşık bir aydır hiç kendi babasının arabasını almıyo yani hep benim arabayla geziyoruz babamla aram kötü vermiyo fln diyo önceden de zor alırdı tabi ama rahatlamış gibi oldu biraz . Mesela buluşma planı yapıyoruz tamam ben evin önüne iniyorum diyo direk
Bu aslında baktıgınız zaman normal bişey ama ne biliyim içimde rahatsız olan bişey var gönül istiyoki bazen bi kadın olarak hadi seni şuraya götürüyüm hadi in ben geldim denilmesini belki ilerde çok şeyi sahibi olcak maddiyat da gelip geçici
Ama sanki ben ondan bi tık saha üstmüşüm gibi oluyo kafam karışık açıkcası sizce bu normal mi? Yoksa arabayı bi kaç gün babamın işi varmış diyip bi kaç buluşmada almasam da o mu almak zorunda kalsa sizce ?
Seviyorum seni bunu bilBence cimri
Bende şimdiye kadar kimseye hesap ödetmedim , boşandığı kocasına nafaka ödeyen bir kadın olarak prenses olmak nasıl bir duygu merak ediyorum
Hayır bence cimri degil , öyle olsa arabayala gitmeyelim , dışardan yemeyelim masraf etmeyelim vs derdi . Cimri insanlar en ufak şeylerin bile hesabını yapar . Eğer sadece kendi hesabını yapıyorsa ozaman bu ilişkiyi sorgulamak lazım.
Çünkü ben geceleri çalışıyorum çocuklar çoğunlukla babalarında yatıya kalıyor , tabi çocukları getir götür işi genelde ona ait , onun maaşıda benimkinden düsük olduğu icin ben ona devletin hesapladığı nafakayı ödüyorum.Konu ile alakasiz ama cok merak ettim bosandiginiz esinize ne diye nafaka oduyorsunuz?
Evet sadece kendi hesabını yapıyo ve bence bu tarz şeylere para hatcamayı sevmiyo
Hala cimri olduğuna dair ısrarlısın
Bence abartiyorsun, sen araba alana kadar adam zorla da olsa almis babasindan gezdirmis sizi simdi babasiyla yuz goz olmak istemiyor ve aranizdaki iliskiye de guveniyor bana sen biraz art niyetli geldin ama hesap falan nasil odenir ortak mi siz mi ? Ya da benzin parasi ? Arkadasinzin ve sizin maddiyatiniz da onemliKullanılmış mı oluyorum acaba işte bunun ayrımına varamıyorum
Neden çogu kadın prenses olurken ben kendi imkanlarımı sunuyorum yada bu normal bişey mi anlayamıyorum
Kafanda düşündüğün eş adayı bu değilse ayrılacaksın. Beklentilerin fazla değil ama bu konudaki ilk mesajların farklı anlaşılıyordu.sanırım çok yanlış anlaşıldım hayatım boyunca babamdan ve abimden maddi yardım görmedim hatta babam bile beni biyerden alıp biyere bırakmadı zamanında babam işsizken eve ben ve annem baktık şimdi de öyle babam bişey lazımsa benden ister bana yaptırır yada bişey alacaksam çocuklugumdan beri kendim aldım
Bunlar yüzünden evliliğimde daha güçlü bi erkek istiyorum ben 22 yaşında kendi paramı kazanıp borcun altına girip bişeyler yapabiliyoken sevgilimin babasından bi arabayı bile alamaması tuhaf geliyo yani daha bagımsız kopamamış ailesine bile sözü geçemiyo gibi . Bi üstteki yorumumda da yazdım arabanın aynası düştü sormadı bile nasıl yaptınızmı oldu mu diye ya da bugun sigara alacaktım kart vardı nakit yoktu bakkal aradık kart çeken bulamadık benimkinden içeriz dedi 15 lira ben veriyim sonra verirsin bile diyemedi bu iki kez yaşandı üstelik canım bişey isteyince hadi bana şınu al demem canım çekti hadi gel sana da ısmarlayım derim ama ertesi gün kibarlık olsun diye bugunde ben ısmarlayım demez ben çay yapıyosam aman kız düşünmüş yanına da tatlı yemek börek çörek alıyım demez
Hanımefendininki direk cinsiyetçilik, cinsiyet eşitliğine inanan bir insan böyle konu da açmaz, kendisini bu şekilde ifade de etmez. Kadın olduğu için daha aşağıda olması gerektiğini düşünüyor.Bu ne maddiyatcilik ne sekilcilik ? Siz cidden sevmiyorsunuz sevseniz aklınıza böyle şeyler gelmez çünkü
Hmmm araba olunca bir tık ev olunca iki tık... kendinize araba ve evi olan üç tıklı birini bulun. Ya da direk evle araba ile sevgili olun sjsjsjsjsh. Külkedisi statüsünden tıklar kraliçesine terfi edersiniz. Prenses olmak nedir yaa??? En son arkadaşımın 5 yaşındaki kızı prenses olmak istiyorum diyordu. Siz tık olarak az olunca daha mutlu olacak gibisiniz. Erkek tık tık tık üste çıksın. Keşke aklı fikri olanın da kaç tık üstte olduğunu anlayabilsek. 9 kere tık yazmışım. Umarım tık tık tıkErkek arkadaşım yeni mezun çalışıyo ama maddiyatı çok iyi değil zaten şuan evlilik düşünmüyoruz ilerisi için onunda askerlik iş gibi planları var her neyse
Benim babam ve abim araba sürmeyi bilmiyo abimle kredi çekip araba aldık
Ben sürmeyi biliyorum ama erkek arkadaşımla iyice öğrendim
Bizim araba gelmeden önce sevgilim babasının arabasını alırdı biyerlere giderdik bu arada çocukluk arkadaşım sayılır daha önce beni çok biyerden alıp eve bırakmışlıgı oldu arkadaşken. Malum pandemi var ve biz biyere gidemiyoruz çay demliyoruz bişeyler alıp arabada oturuyoruz 2 3 saat Dizi fln izliyoruz bazen
Ama sevgilim yaklaşık bir aydır hiç kendi babasının arabasını almıyo yani hep benim arabayla geziyoruz babamla aram kötü vermiyo fln diyo önceden de zor alırdı tabi ama rahatlamış gibi oldu biraz . Mesela buluşma planı yapıyoruz tamam ben evin önüne iniyorum diyo direk
Bu aslında baktıgınız zaman normal bişey ama ne biliyim içimde rahatsız olan bişey var gönül istiyoki bazen bi kadın olarak hadi seni şuraya götürüyüm hadi in ben geldim denilmesini belki ilerde çok şeyi sahibi olcak maddiyat da gelip geçici
Ama sanki ben ondan bi tık saha üstmüşüm gibi oluyo kafam karışık açıkcası sizce bu normal mi? Yoksa arabayı bi kaç gün babamın işi varmış diyip bi kaç buluşmada almasam da o mu almak zorunda kalsa sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?