İlişkide arabası olan kız olmayan erkek ?

Hep boyle mıydı pekı? Ismarlama huyu hep yok muydu?

Gayet normal birşey. Anormal olan maddi konuda olan endişeniz bence surekli benzine para harcandığı için bunlari düşündünüz. Kendiniz diyorsunuz maadi durumu iyi değil. Para harcayan sizsiniz ondan bunları dert ediyorsunuz aklima ilk gelen bu

Onu demeye çalışıyorum sanki bu benim görevimmiş gibi geldi direk iniyorum . Yada şuraya gidelim şunu yapalım yok hiç bir planı yok herşey bana bağlı yani çok da prenses modunda takılmıyorum geçen ona yemek ısmarladım yine oturduk yedik arabada bugunde ben ısmarlayım düşüncesi yok

e hep mi böyleydi ? size hiçbir zaman birşey ısmarlamadı mı ?
genel olarak şu an maddi durumu kötü olabilir, dönemsel birşey olabilir.
senelerdir bir aradaymışsınız, madem böyle biriydi neden bunca sene hayatınızda kaldı ?

Eskiden arkadaştık pek böyle ortamlarımız olmuyo du 6 aydır birlikteyiz arada sırada ısmarladıgı olur ama öyle akşam yemegiydi kahvaltı fln ayda bir fln anca

Eskiden arkadaştık pek böyle ortamlarımız olmuyo du 6 aydır birlikteyiz arada sırada ısmarladıgı olur ama öyle akşam yemegiydi kahvaltı fln ayda bir fln anca

6 aydır pandemi var zaten, ben 6 aydır 6 kere dışarıda bişey yemedim desem yeridir.
maddi durumu yerinde değilse yapacak birşey yok. olmayan adam nereden oldurup ısmarlayacak ?
kaç yaşında ?

İlişkiniz bu seviyedeyse daha da devam etmeyin. Sevgiliniz hep sizi gezdirirken benzin parasına ortak olmayı teklif etmemiş bir kadınsanız belki de o da kendini kullanılmış düşünerek samimiyetinizi bu şekilde test ediyordur. Bı erkek sevgilisini gezdirmek için babasiyla arabasını dönüşümlü kullanamiyo bu da babasının garip biri olduğunu gösterir. Herkes birbirinin arabasıyla ilgili harcamalara elini cebini atsa bu fitne fesatliklar olmaz

Yok hiç hoşlanmam. Düşüncesizlik. Sevgililerin arasında maddiyatın olmaması bu değil.

Ben hiç eşitlikçi degilimdir. Erkegin her yaptigini ben de yapmaliyim kafasi bende yok yani.
Ama sizin de bir ustunlugunuz yok, arabayi tek basiniza bile almamissiniz ortak alinmiş birsey alti ustu eee zamaninda arkadasken bile sizi getirip goturmuş o kadar. Simdi siz araba alinca buyuk mu oldunuz...
Belki o da alir ileride araba, yeni mezunmuş daha ne bekliyorsunuz ki?

Çok dertse arabali birini bulmakta sizin elinizde.

Çok tepki gelmiş ama bazı erkekler rahata alışıyor, ben de daha önce yaşadım. Tüm ilişki boyunca tek bir hesabımı bile ödettirmedim (ki çok normal bir şey benim yediğimi neden o ödesin), üstüne genelde benim evimde buluşurduk onun evi merkezi yerlere uzak olduğu için. Bir yıl boyunca elektriği suyu tuvalet kağıdı mutfak malzemeleri evdeki bilimum şeyi kullandı ama bir kez demedi ben de şu eve bir şey alayım. Diyeceksiniz kullandığı suya pirince vs mi takıyorsun. Olay su değil olay düşüncesizliği. Hatta bir yerden sonra eve söylediğimiz yemeklerin de tamamını aynı konudaki gibi emrivaki yaparak bana ödetmeye çalıştı. Ben öderim ben yaparım dedikçe tepeme çıktı yani. O kullanılıyor muyum düşüncesi çok kötü. Sonra da ayrıldım zaten.

sanırım çok yanlış anlaşıldım hayatım boyunca babamdan ve abimden maddi yardım görmedim hatta babam bile beni biyerden alıp biyere bırakmadı zamanında babam işsizken eve ben ve annem baktık şimdi de öyle babam bişey lazımsa benden ister bana yaptırır yada bişey alacaksam çocuklugumdan beri kendim aldım
Bunlar yüzünden evliliğimde daha güçlü bi erkek istiyorum ben 22 yaşında kendi paramı kazanıp borcun altına girip bişeyler yapabiliyoken sevgilimin babasından bi arabayı bile alamaması tuhaf geliyo yani daha bagımsız kopamamış ailesine bile sözü geçemiyo gibi . Bi üstteki yorumumda da yazdım arabanın aynası düştü sormadı bile nasıl yaptınızmı oldu mu diye ya da bugun sigara alacaktım kart vardı nakit yoktu bakkal aradık kart çeken bulamadık benimkinden içeriz dedi 15 lira ben veriyim sonra verirsin bile diyemedi bu iki kez yaşandı üstelik canım bişey isteyince hadi bana şınu al demem canım çekti hadi gel sana da ısmarlayım derim ama ertesi gün kibarlık olsun diye bugunde ben ısmarlayım demez ben çay yapıyosam aman kız düşünmüş yanına da tatlı yemek börek çörek alıyım demez
Ne fark eder ha sizin, ha onun arabası birlikte keyifli vakit geçiriyorsunuz işte kullanılmalık bir durum yok yada çıkın şu arabadan açık yerlerde takılın araba sizin için sorun oluyorsa

Buyuyunce bende prenses olucam diycem ama benim bir tık ustum fosil.. prenses olamadan gocup gıdıcem bu fani dunyadan desene... sıradaki sigaram kendime gelsın.

ya bu kafadaki kızlar hep yanlış sevgili ediniyor. onların kalemi başka alemlerde yaşıyor. erkek illa üstün olacaksa gidip ultra zenginlere bakmaları lazım.

Dese yazmaz mıydı sence termosla cayı yazmıs. Onu ilk sıraya yazardı.
Soralım kendisine, @burculum661 sevgilin evden kendını sana aldırtırıp, benı suraya arkadaslarımın yanına bırak dedi mi hıc?

abinle ortaklaşa aldığın araba sayesinde mi yani?? Yakarım o arabayı

İlk randevuda erkeğin hesabını ödeyen prenses olarak tarihe geçerim her halde

Ay ben de yakayim bari cigarami prenses olamadim onun icin iceyim:) neyse elden ayaktan dusunce oluruz artik :)

Şuan aklımdaki tek soru, arabanın içinde oturup da saatlerce film izleyince arabayı nereye park ediyorsunuz? Yani ben geçenlerde biriyle bir şey konuşmak istedim, ya gidip bir ormana çekeceğim arabayı, ya da çift sıra park yapacağım diye indim mecburen oturdum çay içmeye:)))

Yanlıs anlasılmadın aslında, eksik yazmıssın konuyu.
Konuda bize, arabam var ve ustunum bu sorun mu beni kullanıyor mu arabama binerek? asagı iniyorum diyerek diye sormussun.
Bızde sende biniyormussun arabasına ne alaka dedik?
Sen bize ısmarlama huyu yok, bir paket sigara alamadı 15 TL verip kredi kartı gecen dukkan aradık durduk demedin konuda.
Bunları sohbet ıcınde soyledın.
En basta bunları ekleseydın konuya, cocuk bana da itici gelirdi.

Eee bunları basta yazsaydınız o zaman.
Araba konusu dışında yazdiklariniz düşüncesiz olduğunu gösteriyor.

Senin araban olmayıp onun olsa ve sevgilinin bu konuyu açmış olsa kabalığından girer cimriliğinden çıkardık değil mi?
Araban var diye sen üstün mü oldun anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…