Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben 5aylık evliym ilişki sırasında ilk esnada çok acı çekiyorum ama sonra geçiyor.ama yinede bi an önce bitsede kurtulsam die bakıorum.ön sevişmeyi ne kadr tutmakta fayda var yardımcı olursanız sevinrm.
ben 5aylık evliym ilişki sırasında ilk esnada çok acı çekiyorum ama sonra geçiyor.ama yinede bi an önce bitsede kurtulsam die bakıorum.ön sevişmeyi ne kadr tutmakta fayda var yardımcı olursanız sevinrm.
merhaba canım bende 1.5yıllık evliyim bende senin gibi problem yasıyordum sakın üzülme benim gibi olucaksın diye birsey yok herkesin farklıdır sanırım ama benim daha yeni yeni düzene girdi cinsel iliskim benim birde ilk gece cok kanamam oldu ertesi gün hastanedeydim psikolojim cok bozuldu zarım kalın oldugu icin kanamam fazla olmus 20gün ilişkiye giremedik tabi balayıda mahfoldu sonra ben ilişki olmasın diye aksamları olmamasını bile bekledigimi bilirim cok canım acıyodu yeni yeni zevk almaya basladım anlıyacagın belrli bir zamandan sonra düzene giricektir üzülmee
bende zamanla geçer die düşünüorm ama sanki hiç geçmicekmş gibi geliyo.teşekürler cvbn için ya bide benm hamilelk girdi araya daha tam alışamamşken.eşime bırakmştm korunma yolunu ama riskliydi ve şimdi hamileym.
bende zamanla geçer die düşünüorm ama sanki hiç geçmicekmş gibi geliyo.teşekürler cvbn için ya bide benm hamilelk girdi araya daha tam alışamamşken.eşime bırakmştm korunma yolunu ama riskliydi ve şimdi hamileym.
anladım canım hayırlısı olsun allah analı babalı büyütmek nasip etsin insallah sevindim adına umarım bende bir gün hamileyim diyebilicem insallah artık onu doktorunla konusucaksın hamileligin risklimi degilmi düzene girer merak etme canım sen aslında birasda psikolojik bz yapıyoruz kendini fazla kasma rahat ol acıyacak diye düsünme hic ilişkiden önce ok insallah yardımcı olmusumdur
ilk başta acı verip sonra geçiyorsa kesin kuruluktan oluyordur. tam ıslaklık sağlanmadan ilişkiye girince tahriş oluyor tabi. sonra ilişki sırasında ıslandığı için de acı geçiyor. ön sevişmeyi uzun tutun işe yarayabilir.