İlişki sorunu

sevdammm21

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2023
7
1
36
Merhaba arkadaşlar beni yiyip bitiren bı derdim var belki derman bulurum diye paylaşmak istedim 2,, yıldır evliyim tam olarak eşimle birlikte olamadık o benden kaynaklı olduğunu söyledi bir yıl önce jinekologa gittim parmak muayenesini yaptı vajinismus değilsin dedi sonrası egzersiz yaptim ama yine olmadı uzun süre denemedik araya aylar girdi dün yine deneyelim dedik benim öncesi yanmam ve kaşıntım vardı ağrım olunca yine yarım biraktik ne yapacağımı bilmiyorum üzüntüden mahvoldum piskologla görüştüm oda ev ödevi veriyor onları zaten denedim yaptım lütfen yardımcı olun bana

İlişki esnasında kendinizi kasmayın ve zevk odaklı düşünün başka şeyler düşünmeyin

Kayganlaştırıcı kullanın. İlk önce parmak egzersizlerini yapın sonra ilişkiye geçin. Ama 3 parmak almanız gerek

Kasıyorum baya o yüzden canım acıyor itiyorum eşimi nasıl rahatlayacam bilmiyorum
Vajinusmus tarifliyorsunuz. Muayene olabilmeniz bu durumun vajinusmus olmadığı anlamına gelmez. Egzersizlere ilaveten psikoterapi almalısınız. Zaten gidiyormuşsunuz. Yakında çözülür.

Yanma ve kaşıntı mantarı getiriyor akla. Bir kadın doğuma görünün mutlaka.
Vajinusmus değilseniz ıslanma problemi yüzünden ağrı hissediyor olabilirsiniz ve bu yüzden birleşme gerçekleşmiyor olabilir. Yeterli ön sevişme sonrası deneyin. Bunun için kayganlastiricilar da var, onları da kullanabilirsiniz ön sevişmeye rağmen hala kuruluk varsa.
Ama mantar ihtimalini eleyin öncelikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…