Üzerine gitmek yerine biraz soğumuş gibi uzaklassaniz?
Tartışma çıkarmak ters tepki yaratabilir.
Yeni yeni erkeklerin bug' ını keşfetmiş bulunuyorum.Kıymetlenir diyorsunuz yani deneyeyim konuşmuyoruz dünden beri yazıyor ama geçiştirdim hep
Ooo çok teşekkür ederimYeni yeni erkeklerin bug' ını keşfetmiş bulunuyorum.
Tartışma üslubuyla ne yazık ki bir yere varamıyoruz. Daha da itiyoruz yapmamasını istediğimiz şeylere.
Tatlı dille, hafiften cilve yaparak ve bizzat şöyle böyle yap demek yerine bebeğim sence böyle yapsan daha iyi olmaz mı gibi gibi şekilde orneklendirebilirim
Daha başka taktikler için özele beklerim efenimOooo
Ooo çok teşekkür ederimdeneyeceğim hemen
Bizde sorun bitmez ilk size koşacağımDaha başka taktikler için özele beklerim efenim
Şu hile işlerini bir çözseler ben de döneceğim pubg’ye. Saatlerini veriyorsun adam seni hiç görmeden binanın öbür tarafından geçen kurşunla öldürüyor emeklerin boşa gitmiş gibi hissediyorsunBaktım ona Pubg bıraktıramıyorum. Ben bağımlısı oldum. Şimdi birlikte oynuyoruz sabah akşam.Herkes karı kocayız diyince imreniyor oyunda Geçen bi arkadaşım doğumuna saatler kalaya kadar oynadı hastanede. Şuan kızı oldu bebeği ayağında sallarken bile pubg atıyo
Şu hile işlerini bir çözseler ben de döneceğim pubg’ye. Saatlerini veriyorsun adam seni hiç görmeden binanın öbür tarafından geçen kurşunla öldürüyor emeklerin boşa gitmiş gibi hissediyorsun
Benim erkek arkadaşım genelde saklanıp kimseyi öldürmeden ya da 1-2 kişi öldürerek kazanıyor onun gibi olmuşbugün bizim takımda birinde vardı 0 leş ile 2 kez çorba içtik böyle oyun mu olur ?
Benim erkek arkadaşım genelde saklanıp kimseyi öldürmeden ya da 1-2 kişi öldürerek kazanıyor onun gibi olmuş
Şu hile işlerini bir çözseler ben de döneceğim pubg’ye. Saatlerini veriyorsun adam seni hiç görmeden binanın öbür tarafından geçen kurşunla öldürüyor emeklerin boşa gitmiş gibi hissediyorsun
Daha geçen gün erkek arkadaşım da böyle dedi daha ilk oyunda saklandığı çalıya onu görmeden arabayla daldılarAhaha evet öyle biraz ama kırk yılda bi denk gelio bana
Daha geçen gün erkek arkadaşım da böyle dedi daha ilk oyunda saklandığı çalıya onu görmeden arabayla daldılaraman dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?