İlişki sonrası vajinada ağrı ve yanma

Ayse gul1122

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2019
289
222
18
Arkadaşlar herkese merhaba ben vajinismus hastasıydım Şubat 3 ye hera kliniğe gidip tedavi oldum ve eşimle bu güne kadar tam anlamıyla Normal bi şekilde 2 3 kere ilişkiye girdik her şey güzel normal fakat ilişki bittikten sonra vajinamda ağrı ve yanma hissi oluyor çok fazla duş alıp yattıktan sonra sabah geçiyor bu normal mi başlarda yoksa zamanla geçer mi yardımcı olursanız çok sevinirim

Başlarda ağrı ve yanma oluyor ama bazen bu enfeksiyondan da kaynaklı olabiliyormuş bir kadın hastalıklarına görün istersen yine de

Enfeksiyon olabilir. Aynı şikayetle gidip İdrar yolu enfeksiyonu olduğumu öğrendim. Balayı sistiti diyorlar, oluyor genelde. Bol su iç.

Daha yeni yeni ilişkiye girdiğimiz için başta normaldir inşallah çünkü o kadar yanma ve acı oluyor ki yürüyemeyecek derecede eşimde o kadar zorlamadığı halde

Merhaba.Nedeni kuruluk. Ön sevismeyi biraz uzun tutun yada kayganlastirici kullanin.

Kuruluktan dolayı olabilir. Uzun mu sürüyor yanma. Bazen bende de oluyor da çok uzun sürmüyor.

Merhaba.Nedeni kuruluk. Ön sevismeyi biraz uzun tutun yada kayganlastirici kullanin.
Kızlar vajinusmus u yeni aştığımız için normal sanırım yaptıkça azalıyor Ağrı ve acı da inşallah zamanla kalmaz diye düşünüyorum ama hala kremsiz olmuyor bakalım onu da zamanla aşabiliriz

Benim Vajinismus sorunum olmadi, 1 senedir evliyim ama yine de bazen kuruluk olunca sizin bahsettiginiz gibi yanma ve aci olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…