Ya arkadaşlar öyle şok oluyorum ki bu yazılanları görünce :)) ne temiz kadınlarmış bizim kadınlarımız
Herkese teşekkür ederim buradan!!!
Hepimiz seviştikten sonra koşa koşa duşunu alıyor,misler gibi tekrar kocamızın koynuna koşuyorsak
Bu sokaktaki üstü başı darmadağınık,ter kokusundan yanına yaklaşılmayan kadınlar nerede yaşıyor
acaba???
Ben mi abartıyorum diyeceğim;ama daha bugün bir sürü kadının ayakkabılarını bile silmediğini gördüm
Saçlar desen o biçim :) surattaki kıllar desen muhteşem
Bu nasıl iştir ki herkes vücuduna bu kadar özenirken
Hep bakımsız kadınlar bana denk geliyor.Ne şansmış bendeki de arkadaş
Bende bu konuda bir yorum yapmak istiyorum
Bir kere %100 müslüman bir ülkede değil her ırktan her milletten her dinden mozaik bir ülkede yaşıyoruz.
Ayrıca islam dininde birden fazla mezhep vardırki namaz kılma şeklinden tutunda birçok konuya kadar uygulama ve inanç farklılıkları vardır.
Herkesin dini bilgileri eksik yada fazla kendisini ilgilendirir öğrenmek isteyen bu işin uzmanına gider öğrenir yaparsa yapar yapmazsada kendini bağlar.
Konu sahibi arkadaşım bende hamilelik döneminde enfeksiyon oldum malum o dönemler
vücut enfeksiyona daha açık oluyor doktorum hem bana hemde eşime kullanmamız için ilaç verdi.Umarım sizde iki taraflı tedavi olmuşsunuzdur.
İlişki sonrası en azından tuvalete gidip genital bölgeni yıkayıp temizlemen duşunuda sabah birazcık erken kalkıp almanı tavsiye ederim ama tabi yinede sen bilirsin.
Ped kullanmanı bende tavsiye etmiyorum onun yerine çamaşırını sık değiştir.Genital bölgeni kesinlikle kuru tutmanı tavsiye ederim.Çünki bakteriler ve mantarlar nemi çok severler.
Sevgilerimle
Bazı arkadaşlar pis pis nasıl geziyorsun demiş çok enteresan ben eşimle birlikte olduktan sonra kendimi hiçte pis yada kirli hissetmiyorum aksine eşimin kokusunun üzerime sinmiş olması beni çok mutlu ediyor aynı şey eşim içinde geçerli
Ya arkadaşlar öyle şok oluyorum ki bu yazılanları görünce :)) ne temiz kadınlarmış bizim kadınlarımız
Hepimiz seviştikten sonra koşa koşa duşunu alıyor,misler gibi tekrar kocamızın koynuna koşuyorsak
Bu sokaktaki üstü başı darmadağınık,ter kokusundan yanına yaklaşılmayan kadınlar nerede yaşıyor
acaba???
Ben mi abartıyorum diyeceğim;ama daha bugün bir sürü kadının ayakkabılarını bile silmediğini gördüm
Benim bildiğim banyo ve abdest normal ,sıradan her insanın yaptığı birşey.
Muhteşem temiz olan, olağanüstü temizlik anlayışına sahip kişilerin yaptığı bir şey değil yani.
Bunları yapmak için olağanüstü temizlik anlayışına sahip olmak gerekmiyor.
kusura bakmayim niyetim konuyu saptirmak degil ama artik bu konu beni baydi ..
dini bu ise karistirmayan diyen insanlara sinir oluyorum ..
ne konusursak konusalim dini karistirmayin diyolarya .. :95: :96: :96:
eger bir müslüman olarak yasiyorsak ve eger bir müslüman ülkesinde yasiyorsak
dinimizin gerektigi gibi yasamamiz gerek .. ve hayatimizda her ne olay olursa olsun dinimizi olaya karisitiriz ve Allahin emrettigi gibi yasariz !
keske böyle cahil düsünün insanlar olmasa ..
acaba???
benim dediğim illa dogrudur demedim
ilişki arasına gelince kısa veya uzun olsun fark etmez duş almak insanı cinsellikten sogutmaz tam tersini düşünüyorum yeni bir ilişkiye hazırlar.
ilk ilişkide zaten biraz da olsa terleme olmuştur heleki erkegin boşlma süresi uzunsa her iki tarafda kesin terlemiştir.
banyo yapmak rahatlatır ve vucudu yeni ilişkiye hazırlar diye düşünüyorum
Dini içerikli mesaj yazmak yasaktır!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?