İlişki sonrası koku

SadeceD

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2019
263
157
103
36
merhaba,

normalde akıntım yok. ancak ilişki sonrası sizlerde de genitalde bir koku oluyor. Bu koku normal mi ?

Enfeksiyon olabilir. Muayene olmalısınız bence

İçinde kalan spermlerde koku oluşturabilir tabi eğer korunmasız ilişki ise

eşim bana arada söyler ilişki sırasında sen yine üşütmüşsün koku var diye

Geçen hafta bunun için hastaneye gittim bende de oluyordu. Rahmin arkasında sıvı birikmesi ve enfeksiyon varmış. Bence sizde bir muayene olun.

kötü bir kokuysa doktora gidin.

yorganın altında uzun süren bir ilişkide, yorganın altında koku oluyor bazen. ama kötü bir koku değil. kendine has vajina kokusu...

kötü bir kokuysa doktora gidin.

yorganın altında uzun süren bir ilişkide, yorganın altında koku oluyor bazen. ama kötü bir koku değil. kendine has vajina kokusu...
öyle bir durum yok. ancak yinede bilgilendirme için teşekkür ederim.

merhaba,

normalde akıntım yok. ancak ilişki sonrası sizlerde de genitalde bir koku oluyor. Bu koku normal mi ?
Benim genelde sık iliski donemimden sonra oluyordu.doktorum florasi bozuluyor ondan olusuyor diyererk ilac ve flora duzenleyici fitil veriyor bu durumda ve geciyor koku.ama sizin de ayni sekilde mi bilmiyorum.kotu bir koku degil ama rahatsiz edici birnkoku oluyordu

evet kötü bir koku değil. ancak eşim tarafından rahatsız edici. kadın doğumdan bende randevu alıp hemen gideceğim. bilgilendirme için teşekkürler.

nasıl bir koku bu, uzun süre yatakta zaman geçirince sperm, zevk sıvılarınızın kokusu, ter ve vajina gibi şeylerin doğal olarak kokusu yatağa sinebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…