Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlişki sonrası koku
- Konu Sahibi SadeceD
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Ocak 2019
- 263
- 157
- 103
- 36
Enfeksiyon olabilir. Muayene olmalısınız bence
normalde böyle bir sıkıntım yoktu. normal mi diye merak ettim. teşekkür ederim.
- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 83
- 6 Şubat 2019
- 721
- 1.462
- 63
- 30
- 4 Şubat 2020
- 180
- -78
- 13
- 17 Ocak 2019
- 263
- 157
- 103
- 36
bende gideceğim. teşekkür ederim .Geçen hafta bunun için hastaneye gittim bende de oluyordu. Rahmin arkasında sıvı birikmesi ve enfeksiyon varmış. Bence sizde bir muayene olun.
- 17 Ocak 2019
- 263
- 157
- 103
- 36
öyle bir durum yok. ancak yinede bilgilendirme için teşekkür ederim.kötü bir kokuysa doktora gidin.
yorganın altında uzun süren bir ilişkide, yorganın altında koku oluyor bazen. ama kötü bir koku değil. kendine has vajina kokusu...
- 17 Ocak 2019
- 263
- 157
- 103
- 36
eşim bana arada söyler ilişki sırasında sen yine üşütmüşsün koku var diye
bende de üşütünce genelde oluyor. çok sık yaşadığım bir sorun değil.
- 2 Şubat 2020
- 922
- 674
- 23
sıcak tutmak gerekiyor demekkibende de üşütünce genelde oluyor. çok sık yaşadığım bir sorun değil.
- 22 Ocak 2016
- 171
- 54
- 98
Benim genelde sık iliski donemimden sonra oluyordu.doktorum florasi bozuluyor ondan olusuyor diyererk ilac ve flora duzenleyici fitil veriyor bu durumda ve geciyor koku.ama sizin de ayni sekilde mi bilmiyorum.kotu bir koku degil ama rahatsiz edici birnkoku oluyordumerhaba,
normalde akıntım yok. ancak ilişki sonrası sizlerde de genitalde bir koku oluyor. Bu koku normal mi ?
- 17 Ocak 2019
- 263
- 157
- 103
- 36
Benim genelde sık iliski donemimden sonra oluyordu.doktorum florasi bozuluyor ondan olusuyor diyererk ilac ve flora duzenleyici fitil veriyor bu durumda ve geciyor koku.ama sizin de ayni sekilde mi bilmiyorum.kotu bir koku degil ama rahatsiz edici birnkoku oluyordu
evet kötü bir koku değil. ancak eşim tarafından rahatsız edici. kadın doğumdan bende randevu alıp hemen gideceğim. bilgilendirme için teşekkürler.