Test yaptınız mı?Kızlar lütfen yardımcı olun 2 seferdir ilişki sonrası inanılmaz kasık ağrısı yaşıyorum iki büklüm oluyorum bebek düşünüyoruz ve adetim 5 gün geçti gün içinde de ara ara kasık batmalarım oluyor bunları yaşayan var mı aranızda
Bende çok yaşıyordum. Kendimi kastıgımdan sanıyordum ama, sol yumurtalık ta kist çıkmıştı. Dr gözük derim. Ama diğer türlü de test yaptırabilirsin. Kasık ağrısından ağlayarak hamile oldugumu öğrenmiştim çünkü. Her türlü ihtimali göz önünde bulundurmak gerekKızlar lütfen yardımcı olun 2 seferdir ilişki sonrası inanılmaz kasık ağrısı yaşıyorum iki büklüm oluyorum bebek düşünüyoruz ve adetim 5 gün geçti gün içinde de ara ara kasık batmalarım oluyor bunları yaşayan var mı aranızda
Ay canım benim ya inşallah kötü birşey yoktur da bende hamileyimdir ama ilişki sonrası o ağrı kafamı çok karıştırdı biraz araştırdım kist filan olabilirmiş korktumBende çok yaşıyordum. Kendimi kastıgımdan sanıyordum ama, sol yumurtalık ta kist çıkmıştı. Dr gözük derim. Ama diğer türlü de test yaptırabilirsin. Kasık ağrısından ağlayarak hamile oldugumu öğrenmiştim çünkü. Her türlü ihtimali göz önünde bulundurmak gerek ☺
Testi adet olacağım gün yapmıştım negatifti sonuç ama hala da hasta olmadımTest yaptınız mı?
Kist ama çikilota kisti oluyor. Benimki, 1 hafta da geçmişti fitiller ile, hemen sonrasında da hamile oldugumu öğrendimAy canım benim ya inşallah kötü birşey yoktur da bende hamileyimdir ama ilişki sonrası o ağrı kafamı çok karıştırdı biraz araştırdım kist filan olabilirmiş korktum
Ayyyy canım benim ya inşallah bende hamileyimdirr çok istiyorum 1 senedir ama bu ay işte adet olacağım günlerde sanki olacak gibi ağrılarım oldu şuan 5 gün geçti ara ara kasıkta batma oluyorUmutlandirmak istememde bende hamile olduğumu bilmiyorken ilişkide cok kötü kasigim ağrımıştı anlam verememistim sonra öğrendim ki hamileyim darısı size inşallah
Normalde de geçermi adetiniz böyleAyyyy canım benim ya inşallah bende hamileyimdirr çok istiyorum 1 senedir ama bu ay işte adet olacağım günlerde sanki olacak gibi ağrılarım oldu şuan 5 gün geçti ara ara kasıkta batma oluyor
İnşallah canım benim ya pazartesi bi doktora görünüyüm diyorumKist ama çikilota kisti oluyor. Benimki, 1 hafta da geçmişti fitiller ile, hemen sonrasında da hamile oldugumu öğrendiminşallah seninde güzel haberlerini alırız
Son zamanlarda düzenli oluyorduNormalde de geçermi adetiniz böyle
Test yapma şansınız varsa yapın derimSon zamanlarda düzenli oluyordu
Test yapma şansım var ama o kadar çok negatif sonuç gördüm ki korkuyorum sanırım birazTest yapma şansınız varsa yapın derim
Olsun en azından merakta kalmazsın için rahat eder hem hamilelik değilse hem kasik ağrısı hem adet gecikmesi kist falan olabilir allah korusun ona göre doktora gidersinizTest yapma şansım var ama o kadar çok negatif sonuç gördüm ki korkuyorum sanırım biraz
Haklısın aslında canım ben bugün bi test yapıyım inşallah hamileyimdir amaOlsun en azından merakta kalmazsın için rahat eder hem hamilelik değilse hem kasik ağrısı hem adet gecikmesi kist falan olabilir allah korusun ona göre doktora gidersiniz
Yap şimdi inşallah vardır ama yoksa da üzme kendiniHaklısın aslında canım ben bugün bi test yapıyım inşallah hamileyimdir ama
Saol canım benim inşallah güzel haberleri paylaşırım sizinleYap şimdi inşallah vardır ama yoksa da üzme kendini
Bekliyorum kuzum Ama negatifse bile lütfen üzülme bak başka zamana olurSaol canım benim inşallah güzel haberleri paylaşırım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?