- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.929
- 548
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif çıktı kuzum yaNaptin canim
Fotosu varsa atsanaNegatif çıktı kuzum ya
Fotosu varsa atsana
Hayırlısı olsun rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Belki de olabilir canım bakalım inşallah öyledirGeç döllenme olabilir. Biraz daha bekle
Kaç gün geçti adetten? Ablamın geç döllenme ile kızı oldu :)Belki de olabilir canım bakalım inşallah öyledir
5 gün geçti canım şuan bile ani harekette kasık ağrım var çok umutlanmak da istemiyorum belki de üşüttüm diyorum amaKaç gün geçti adetten? Ablamın geç döllenme ile kızı oldu :)
5gun geçti ama test yapmadınız mıKızlar lütfen yardımcı olun 2 seferdir ilişki sonrası inanılmaz kasık ağrısı yaşıyorum iki büklüm oluyorum bebek düşünüyoruz ve adetim 5 gün geçti gün içinde de ara ara kasık batmalarım oluyor bunları yaşayan var mı aranızda
Yaptım canım benim hatta birini bugün yaptım ama negatif çıktı idrar testinde5gun geçti ama test yapmadınız mı
Aminn insaAllah bizde hayırlı haberlerini duyarızHaklısın aslında canım ben bugün bi test yapıyım inşallah hamileyimdir ama![]()
Ablam adetim in üzerinden 7 gün geçti fln dedi. Bende dedim test yaptın mı diye sordum 3 defa yaptım negatif dedi. Neyse üzerinden 1 hafta sonra Dr gitti Hamile çıktı :))) Geç Döllenme olmuş meğersem.. 2 haftalık demiş Dr kese gözükmemişti sanırsam...5 gün geçti canım şuan bile ani harekette kasık ağrım var çok umutlanmak da istemiyorum belki de üşüttüm diyorum ama![]()
Ay canımmmm inşallah öyledir yaAblam adetim in üzerinden 7 gün geçti fln dedi. Bende dedim test yaptın mı diye sordum 3 defa yaptım negatif dedi. Neyse üzerinden 1 hafta sonra Dr gitti Hamile çıktı :))) Geç Döllenme olmuş meğersem.. 2 haftalık demiş Dr kese gözükmemişti sanırsam...
İçinde sürekli umut olsun... Rabbim den gelecek diye umut et dua et hiç vazgecmeAy canımmmm inşallah öyledir yabak yine umutlandım şimdi
Olsun Allah büyüktür bir dahakine hayırlı haberi duyarız insaAllahYaptım canım benim hatta birini bugün yaptım ama negatif çıktı idrar testinde