• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki sonrası kanama

Palmiye_Sever

Hayatımın en güzel dönüm noktasındayim
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
834
526
103
merhaba kızlar benim adetim yani kanama olarak 30 unda bitti.31inde ise çamur şeklinde ama az geldi.biz o gün akşam eşimle birlikte olduk.bi sıkıntı yoktu herhangi akıntı veya kanama gelmedi.dün akşama doğru ilişkiye girdik ama benden açık kırmızı kan geldi tuvalete gittim ordaki akan kan biraz koyuydu ama çok değil bide ilişki sırasında acı oldu dünkünde. ama bir önceki günde acı felan olmadı dünkünde çok acı oldu.başına gelen var mı kafam karıştı :(

tahminimce acıdığı için olmuştur kanama(tam istekli olmadığımda bende de oluyor ) zorlama gibi durumlarda da olabiliyor. ama çok kötü diye düşünüyorsan doktora gitmelisiniz,sonuçta kişiden kişiye değişir :)

tahminimce acıdığı için olmuştur kanama(tam istekli olmadığımda bende de oluyor ) zorlama gibi durumlarda da olabiliyor. ama çok kötü diye düşünüyorsan doktora gitmelisiniz,sonuçta kişiden kişiye değişir :)

anladım canım yok zorlama felan olmadı isteksiz felanda değildim 2yıllık evliyim bide ilk defa oldu böyle bende anlamadım :/

internetten araştırdığımda içeride kalmış kirli kanın da atılmış olabileceğini görmüştüm. ama bi doktora git istersen canım farklı bir şey de olabilir.

Back