Bilmiyorum ilk defa yaşıyorum şu an azalmış hatta devam etmiyor ama acı ve ağrı başladıDevamı geldi mi ? Enfeksiyondan da olsa o kadar uzun ve yoğun kan gelir mi ?
Teşekkür ederim en yakın zamanda gitmeye çalışacağımRahim ağzı yarası da olabilir. Bende olmuştu. Mutlaka doktora gidin.
Sen bol bol su iç, ayaklarını sıcak tut. Saglikocagina gidip durumunu anlat sabah 9-10 arası git ki idrar tahlili de yapar, sana bir şeyler verir. ( Yeni uygulamayla ilaç yazıyorlar mi bilmiyorum.)Bilmiyorum ilk defa yaşıyorum şu an azalmış hatta devam etmiyor ama acı ve ağrı başladı
uzun bir süre değil ki ? Normal adet bitiminden sonra ilişki olmuş. 5-6 günlük bi süre var yani aradaDevamı geldi mi ? Enfeksiyondan da olsa o kadar uzun ve yoğun kan gelir mi ?
Sağlık ocağında idrar tahlili alıyorlar mı? Eğer öyleyse giderim çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinSen bol bol su iç, ayaklarını sıcak tut. Saglikocagina gidip durumunu anlat sabah 9-10 arası git ki idrar tahlili de yapar, sana bir şeyler verir. ( Yeni uygulamayla ilaç yazıyorlar mi bilmiyorum.)
uzun bir süre değil ki ? Normal adet bitiminden sonra ilişki olmuş. 5-6 günlük bi süre var yani arada
Konu sahibi: korkulacak bi durum yok, adetten sonra ki gün girilen ilişkide çok koyu olmayan ama adet kanına da benzemeyen tam kırmızı tonda bi akıntı gelir. Bu akıntı uzun sürmez. Kısa sürelidir.
Bende yaşadım zamanında.
Eğer çok endişen varsa doktora gözükebilirsin tabiki
Valla alıyorlardı, kan tahlili de alıyorlardi. Ben gidiyordum ama bu son yasada değişti mi bilmiyorum ,sen git şansını dene. Ama 10 dan önce git.Sağlık ocağında idrar tahlili alıyorlar mı? Eğer öyleyse giderim çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Tamamdır çok teşekkür ederim doktor randevusu bulamazsam böyle yapacağım artık sağolunnValla alıyorlardı, kan tahlili de alıyorlardi. Ben gidiyordum ama bu son yasada değişti mi bilmiyorum ,sen git şansını dene. Ama 10 dan önce git.