İlişki Sonrası Kanama

babyoda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2024
70
49
24
Kızlar merhaba. 6 aylık evliyim. 2 3 ay kadar önce vajinal mantar tedavisi gördüm ama malesef tedavi sonrası sürekli tekrarladı. Bir fırsat bulup tekrar doktora da gidemedim. Mantar kremleri ile idare etmeye çalışıyordum. 28 kasımda adet oldum. Dün adetim bitti tamamen temizlenmişti akıntım. Bugün ilişkiye girdik ilkinde bir şey yoktu. 2 saat kadar sonra tekrar beraber olduk. Sonra wcye gittiğimde inanılmaz yoğun bi kanama olmuştu adet kanı gibi değil kıpkırmızıydı kusura bakmayın açıklamak zorundayım. Adet kanaması diyeceğim ama öyle olsaydı ilkinde de gelirdi diye tahmin ediyorum. Enfeksiyon yüzünden olmuş olabilir diye düşündüm ama ne ilişki sırasında ne de ilişki sonrasında hiç acı hissetmedim. Yakın zamanda da hiç doktor randevusu yok en yakın 15 gün sonra. Ne yapabilirim tavsiyesi olan, aynı durumu yaşayan oldu mu?

Bilmiyorum ilk defa yaşıyorum şu an azalmış hatta devam etmiyor ama acı ve ağrı başladı
Sen bol bol su iç, ayaklarını sıcak tut. Saglikocagina gidip durumunu anlat sabah 9-10 arası git ki idrar tahlili de yapar, sana bir şeyler verir. ( Yeni uygulamayla ilaç yazıyorlar mi bilmiyorum.)

Devamı geldi mi ? Enfeksiyondan da olsa o kadar uzun ve yoğun kan gelir mi ?
uzun bir süre değil ki ? Normal adet bitiminden sonra ilişki olmuş. 5-6 günlük bi süre var yani arada 🤷🏻‍♀️

Konu sahibi: korkulacak bi durum yok, adetten sonra ki gün girilen ilişkide çok koyu olmayan ama adet kanına da benzemeyen tam kırmızı tonda bi akıntı gelir. Bu akıntı uzun sürmez. Kısa sürelidir.
Bende yaşadım zamanında.

Eğer çok endişen varsa doktora gözükebilirsin tabiki

Sen bol bol su iç, ayaklarını sıcak tut. Saglikocagina gidip durumunu anlat sabah 9-10 arası git ki idrar tahlili de yapar, sana bir şeyler verir. ( Yeni uygulamayla ilaç yazıyorlar mi bilmiyorum.)
Sağlık ocağında idrar tahlili alıyorlar mı? Eğer öyleyse giderim çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 🌸

uzun bir süre değil ki ? Normal adet bitiminden sonra ilişki olmuş. 5-6 günlük bi süre var yani arada 🤷🏻‍♀️

Konu sahibi: korkulacak bi durum yok, adetten sonra ki gün girilen ilişkide çok koyu olmayan ama adet kanına da benzemeyen tam kırmızı tonda bi akıntı gelir. Bu akıntı uzun sürmez. Kısa sürelidir.
Bende yaşadım zamanında.

Eğer çok endişen varsa doktora gözükebilirsin tabiki

Yorumunuz için teşekkür ederim. Biraz rahatladım açıkçası. Bir sonrakinde daha dikkatli olacağım adetimin bittiğinden emin olacağım ilişki için. Tabi doktora görüşeceğim yine de sağolun

Sağlık ocağında idrar tahlili alıyorlar mı? Eğer öyleyse giderim çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 🌸
Valla alıyorlardı, kan tahlili de alıyorlardi. Ben gidiyordum ama bu son yasada değişti mi bilmiyorum ,sen git şansını dene. Ama 10 dan önce git.

Kızlar merhaba , bende de normalde adet düzensizliği var ama 2 aydır düxene girmişti soğam suyundan sonra . 2 gün önce ilişkiden sonra kanamam başladı 2 gündürde devam ediyor. Bir gün öncesindede ilişkiye girmiştik onda bir sorun olmaıştı. Ben kendimi kasıyorm ondam mı diyrceğim ama onun kanaması 2 gün sürmez herhalde diye düşünüyorum. Yumurtlama dönemine girdim ondan mı acaba ? Çocuk istiyoruz deniyoruz ama bismillah daha 1 hafta oldu denemeye başlayalı neyin kanaması olabilir bu ? Lütfen akıl verin . Vajinal kontrol yaptırmıştım rahim agzında bişey yoktu en son :KK43:

X