İlişki Sonrası Kanama 😟

Canım benim başından beri doktor ilişkiyi önermedi. İlişkimiz olmamasına rağmen kanama oldu yasak yani bizde şu an kanama riski olabiliyormuş ama zor bir durum evet ben Progestan kullanıyorum fitil olarak o iyi geldi

ben bir hafta önce ilk kontrolüme gitmistim. doktorum ilişki yasağı falan koymadı. her sey yolunda su an dedi. ama dün öyle bir sey yasayınca şok oldum ben de ebe kanama rahimden değil, rahim ağzından kaynaklı büyük ihtimalle dedi ve zaten 1 saat içerisinde tamamen kesildi. lekelenme tarzındaydı, peçeteye geliyordu. ama yine de korkkuttu bizi valla

Valla bizde korkumuzdan hiçbir şey yapamıyoruz şu riskli ilk 3 ayı atlatsakta rahatlasak

Canım çok geçmiş olsun sen yine de temkinli ol doktoruna görünene kadar Ben kızıma hamile iken aşırı ama aşırı istek olmuştu. sanırım sende de o var yani bize de doktor yasak demediği için günde birkaç kere bile olduğu oluyordu hatta 4 aylıkken tatile gitmiştik odadan çıkamadık o derece hahaha

ay biz de doktorla bir görüssek de rahatlasak

İlk 3 ay sağlıklı bi hamilelik geçirseniz bile riskli 12.haftaniz bitene kadar ilişkiye girmemenizi tavsiye ederim bana 15.haftaya kadar yasaktı mesela.

Merhaba benimde lekelenmem hiç bitmedi daha ilk ayımdayım ama tedirgin oluyorum miktarı bazen çok oluyo sizin de mi öyleydi acaba

Merhaba benimde lekelenmem hiç bitmedi daha ilk ayımdayım ama tedirgin oluyorum miktarı bazen çok oluyo sizin de mi öyleydi acaba
canım bende sabit, her tuvalette gördüğüm, günlük pedde belirgin kahverengi vardı. 8+3 gibi birden kesildi. ondan beri de hiç olması şükür.
progesteran fitil ve iğne kullandım ara ara.

ancak yerleşti gibi düşünüyorum, doktorum da halen yerleşiyor demişti 6+2 kontrolümde.

öhh ne yerleşmeymis ben ilk defa yasadığım için korktum valla. ama 3 kez geldi o da peçeteye. sonra ebe bir sıvıyla yıkadı sanırım rahim ağzını ve ondan sonra daha gelmedi. pazartesi randevum var bakalım

kötü şeyler getirme aklına. en ufak risk olduğunda doktor zaten söyler. güzel haberlerini bekliyoruz kontrolden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…