• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki sonrası kan

dilaaa_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2010
10
0
36
İstanbul
ben 21 yaşındayım nişanlıyım.. ve nişanlımla ilişkiye girmemde her seferinde bnden 2 3 damla kan geliyor öle rahatsız edici diğil ama korkuyorum bişey olurmu kızlar cevap yazın lütfen...

Son düzenleme:
cnm rahım agzında bır sorun olabılır o yuzden kanamam olabılır doktora gozukmen lazım

Cnm hergun korkuyla yasayacagına gıt bır saglık ocagına hem bılgı verırler sana

ya korkuyorum gidemiyorm 2 gündür burdaki yazılanları okudum ve daha çok korkmaya başladım:(

Arkadaşım, aktif cinsel hayatın başladığı zaman, senin de bir kadın doğumcuya düzenli olarak görünmeye başlaman şarttır. Aslında öncesinde de gereklidir de o noktadan itibaren şarttır. Korkunun ecele faydası yok, gideceksiniz, muayene olacaksınız, yılda bir ya da iki kere smear taraması yaptıracaksınız, bu böyle...

tamam çok teşekkür ederim çok saoalsınız yarın ilk işim gitmek olacak..

Şimdiden geçmiş olsun, ne olduğu konusunda fikir yürütemiyorum pek ama umuyorum fazla sorun olmaz.

Bu arada ben de konuşuyorum ama altı ayı geçeli çok oldu, erteleye erteleye bir hal oldum, bir ara gitmem lazım bilmiyorumkismile

şimdi arkadasım nişanlınmı erkek arkadasınmı onu anlamadım ikisinide yazmısın çünkü:1:ama o kan normal degıl mutlaka bir doktora görün derim

saolasın canm inşallah sorun olmazz sende git ihmal etmee ne olur ne olmaz:(

Normalde sağlığını çok gözeten biri değilimdir ama bu jinekolojik muayene olayını çok ciddiye alıyorum, senelerdir aksatmadan gitmeye çalışırım en geç altı ayda bir. Bu sefer ara uzadı, içim rahat etmiyor ama öyle yoğunuz ki bu ara..

Ama bu hafta içi giderim artık bu gazla kaydirigubbakcemile4

anladımm git git bn böle şeyleri hiç bilmiorum burda okudum heemn yarın gidicem

Çok sevindim, keşke bütün genç kızlar, kadınlar böyle bilinçli olsa.

"Bir şey olmaz" diye diye aksatıyorlar, sonra al sana rahim kanseri. Halbuki son üç yıl içerisinde bir kere smear taraması yaptırsaydı virüs saptanacaktı, tedavi olacaktı.

Bu tabi uç bir örnek ama geç kalınan tedaviler uzun ve zahmetli oluyor. Keşke herkesin doktora düzenli gitme olanağı olabilse...

ne kadar süredir ilişkiye giriyorsun?

eğer daha yeni başlamışsa cinsel yaşamın kızlık zarın her seferinde farklı bir yerden yırtılıyor olabilir.

daha yenii Oldu ölee uzun zamandır olan bişey diğil.. ilk başta bende öle düşünmüştüm nettede şunu buldum ilk ilişkide zar gidiormuş sonra o yırtık yeri iyleşiormuş daha sonraki ilişkilerde tekrar kanıormuş buda fazla damarlı yada sert olamsından kaynaklanıomuş kanamada çok olmadıkça bişey olmazmış ama burdaki yazılanları okuyunca içim hiç rahat diğil..

Back