ilişki sonrası hafif pembe kan??!!

nihaLite

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
637
4
46
Kayseri
arkadaşlar adetim biteli 3 gün oldu ama damla damla geldiği için neyse dün abdest aldım ve ilişkiye girdik ama ilişkiden 1 saat sonra hafif pembe kan geldi adet kanaması olamaz eminim cunkı rengi böyle olmaz en azından bu neyin nesi sizin başınızada geldimi? :96:

rahim ağzı yarası olabilir cnm
ama korkma eğer böle bişi varsa kadınların yarıdan fazlası bu durumu yaşıyor

canım içinde kalan adettır daha devamı gelırse doktora görün normal bir adet mı gördün yoksa az mıydı?

arkadaşlar 5 gün boyunca yoğun adet kanaması gordum ama 3 gundur bıtmıstı yanı kan gelmıyordu zaten emın olmadıgım ıcın abdest almamıstım boyle nasıl desem damla bıle gelmıyordu son 2 gundurde hıc gelmez oldu kan ve bende dün abdest aldım ama bıtmeye yakın kanın rengi hafif kahverengi oluyor zaten dün ilişkiden sonra gelen kan acık pembeydı az once lavaboya gittim yogun bir akıntıyla beraber yine geldi kan şaştım kaldım neyin nesi bu böyle yerleşme kanaması olamaz değilmi hamilelik belirtisi için çooook erken yoksa olabilirmi :44:

canım bendede aynısı oluyo iki üc gündür ama bende rahim agzı yarası var ondan olabilir adetimede 8 gün kaldı korktugum icin ilişkiye girmiyorum ne olur ne olmaz diye daha öncede bi düşük yaptım...sen yinede bi doktora görün istersen ...

ben smear testi yaptırdım hıc bır sorun cıkmadı 1 bucuk ay once yaptırmıstım ve daha once basıma hıc gelmedı zaten 7 aylık evlıyım ılk defa dün geldi başıma aceba adetim tam bitmedi ondanmı dicem ama sanmıyorumda cunkı 3 gun bekledım ıyıce bıtsın dıye ve dün tüm gün boyunca 1 damla bile gelmedi bende abdest aldım bırden boyle ıyıce kan gelmesi normalmı bılmıyorum doktora gitcem gibi görünüyor vaziyet ama gidemem pazartesiye kadar neyse bakalım beklemekten başka çare yok

ben smear testi yaptırdım hıc bır sorun cıkmadı 1 bucuk ay once yaptırmıstım ve daha once basıma hıc gelmedı zaten 7 aylık evlıyım ılk defa dün geldi başıma aceba adetim tam bitmedi ondanmı dicem ama sanmıyorumda cunkı 3 gun bekledım ıyıce bıtsın dıye ve dün tüm gün boyunca 1 damla bile gelmedi bende abdest aldım bırden boyle ıyıce kan gelmesi normalmı bılmıyorum doktora gitcem gibi görünüyor vaziyet ama gidemem pazartesiye kadar neyse bakalım beklemekten başka çare yok

canım korkmana gerek yk rahim içinda kalan kandır ilişki esnasınd aolmuştur,

Eger hala buralardaysanz ayni durumdaym bende şuan. Adet bitti abdest aldm 2gün sonra ilıskiden sonra kan geldi. Bu yumurta çatlaması mı, yara mı

Arkadaşım benimde başıma geldi bugün daha atetime 15 var bende ilişkiye girdim 1veya 2 damla kangeldi ve sa tarafım kısım da arıoldu acaba hamilelik beriltisimi bilmiyorum banada cevap yazarsanız sevinirim ben refika

Back