Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakireliğine son vermek için?bakire oldugunu bilmesine ragmen böyle birseyi neden yaptigini sordunuz mu ?
cok kötü niyetli degil mi bu ya ? hala erkek arkadasim diye bahsettigine göre konu sahibi de farkinda degilBakireliğine son vermek için?
Ne kötü niyetli. Burda bak sahtekarlık var. Anlamıyorum kız nasıl içine sindirip bakireyiim diye gezecek. Ayrıca çocuk da bunu haklı buluyor çünkü yarın öbür gün sorgular evleneceği kadında bekareti kızın bu durumuna o yüzden saygı duyuuyor. Amaağn çok paslı zihniyetler çok...cok kötü niyetli degil mi bu ya ? hala erkek arkadasim diye bahsettigine göre konu sahibi de farkinda degil![]()
Psikolojiktir o.Boşalıp boş almadığını icim gormedim ben kalktim hemen Boşaldı anlamadim bir anda bir kac gundur karin agrim nedenini bilmiyorum
Ne kötü niyetli. Burda bak sahtekarlık var. Anlamıyorum kız nasıl içine sindirip bakireyiim diye gezecek. Ayrıca çocuk da bunu haklı buluyor çünkü yarın öbür gün sorgular evleneceği kadında bekareti kızın bu durumuna o yüzden saygı duyuuyor. Amaağn çok paslı zihniyetler çok...
evlenmeden önce cinsellige karsi degilim ama bu zihniyete bende karsiyim gerecekten , ne yasicaksan yasa da arkasinda da dur ama yaniAklı Ve ruhu kirlenmiş bakireler... İki damla kan yerinde dursa ne olur..
Aynen canım ya hiç bu işe girişmeyeceksin.. Yada yaptığının sonucuna katlanacaksınevlenmeden önce cinsellige karsi degilim ama bu zihniyete bende karsiyim gerecekten , ne yasicaksan yasa da arkasinda da dur ama yani![]()
Zorla olan birsey. Erkek arkadasim degil artikcok kötü niyetli degil mi bu ya ? hala erkek arkadasim diye bahsettigine göre konu sahibi de farkinda degil![]()
Öyle demekle olmuyor haklisiniz ama bir anda olan birsey kızlığımi isteyen biri zorla yapan biri ben bir anda.kalktimAynen canım ya hiç bu işe girişmeyeceksin.. Yada yaptığının sonucuna katlanacaksın
Olay bu raddeye gelene kadar ne yaptın Peki..Öyle demekle olmuyor haklisiniz ama bir anda olan birsey kızlığımi isteyen biri zorla yapan biri ben bir anda.kalktim
Şikayetçi oldun mu?Öyle demekle olmuyor haklisiniz ama bir anda olan birsey kızlığımi isteyen biri zorla yapan biri ben bir anda.kalktim
Anlamadim?İsmini arattım konu açmıs sın bile
Canım ülkemin akıllı kızları![]()