MerabalarMerhabalar.
eşimi seviyorum beğeniyorum ama cinsel ilişki sırasında zevk almıyorum penis vajinama girdiginde hiç bir zevk vermiyor sadece sürtündügümüz zaman zevk alıyorum ve zevk almak için kendimi odaklamaya çalısıyorum herşeyi deniyorum ama yok sadece merak ediyorum penis içindeyken zevk duyan varmı
Yok hiç birimiz penetrasyonla zevk almıyoruz ama kocalarımız için katlanıyoruz işte.Merhabalar.
eşimi seviyorum beğeniyorum ama cinsel ilişki sırasında zevk almıyorum penis vajinama girdiginde hiç bir zevk vermiyor sadece sürtündügümüz zaman zevk alıyorum ve zevk almak için kendimi odaklamaya çalısıyorum herşeyi deniyorum ama yok sadece merak ediyorum penis içindeyken zevk duyan varmı
Çok düşündügüm bişey degil aslında sadece acaba bende bi sorun mu var diye sormak istedimYok hiç birimiz penetrasyonla zevk almıyoruz ama kocalarımız için katlanıyoruz işte.
Şaka bir yana bu kadar çok düşünmeyin. Akışına bırakın, farklı pozisyonlar deneyin, pasif kalmayın hareket edin zamanla zevk almaya başlarsınız. Çok düşünürseniz mümkün değil.
Çok ilginçbu ne hız .yeni kayıtlısınız , İki konu ikiside cinsellikle ilgili .
Şöyle söyleleyim normal herkese rahat rahat soramayacagım seyleri sormak için buraya üye oldum. Hayattaki tek derdim cinsellik degil burayı sadece cinsel soruları sormak için kullanıyorum. O yuzden konuların cinsellikle alakası olması normal gelipte kızlar pilava kaç bardak su koyuyorsunuz diye soracak değilim herhaldeÇok ilginçbu ne hız .yeni kayıtlısınız , İki konu ikiside cinsellikle ilgili . Hmm
Valla duyan duyuyor. zaten seksin amaci da bu degil mi? Yoksa herkes masturbasyonla hayatini surdururduMerhabalar.
Sorunuz bence penis içindeyken zevk duymayan var mı olmalıydıMerhabalar.
Bu dediginiz klitoral orgazm olur yine, vajinal degil. Vajinal orgazm icin sadece penetrasyon yeterliZevkten kasıt orgazm olmak ise, sizde bir sorun yok; bir çok kadın sadece vajinal penetrasyonla orgazma ulaşamıyor ama yine de zevk verir. Zevk almanız için önsevişme ile uyarılmış ve ıslanmış olmanız gerekiyor. Orgazm olmak içinse klitoral uyarıya ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz, bunda da bir sorun yok.
Aslında fark etmez, orgazm olalım, zevk alalım, önemli olan bu.Bu dediginiz klitoral orgazm olur yine, vajinal degil. Vajinal orgazm icin sadece penetrasyon yeterli
Aslinda ciddi fark var. İkisinin yasattigi duygu ayni degilAslında fark etmez, orgazm olalım, zevk alalım, önemli olan bu.