ilişki sırasında yumurtalıklarımda şiddetli ağrı

gurbeseker

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
42
1
16
İzmir
Merhabalar,
Bir şey sormak istiyorum.20 günlük evliyim ve ilişki sırasında vajinam da normal agrı vardı acılana kadar olan sonra azaldı o ağrılar. arkadan öne dogru olan pozisyonu daha öncede denemiştik sıkıntı olmadı daha rahat bile oldu.ama dünki denememizde aynı gün içinde ikinci defa yapışımızdı o yüzdenmi bilmiyorum ama git gel yaparken sanırım yumurtalık bölümüü oluo vajina ve göbegimin arasıunda kalan kısımda resmen bi şişlik oldu ve şiddetli bi agrı oldu sanki gaz sıkışması gibi ama kat ve kat fazlası daha önce hiç öyle bişi olmamıstı. sizde neden kaynaklı olabilir aynı gün içinde ikinci defa yaptıgımız içinmi yoksa baska bi sebebi var mıdır ?

Mrb. Evliliğin hayirli olsun. Hızlı oldugu icin git gel olayı baski ve basinc yapiyor oda tamda tarif ettigin ama tamda nereler oldugunu bilemedigimiz yerlerde agri yapiyor. Bazi donemlerdede daha cok oluyor. Esinden biraz yavas olmasini iste bence

Sagol canım ama daha öncede aynı pozisyon aynı hızdı öyle bişi yasamadım öyle olnca korktm cok ağladım ağrısından hatta ama o gn ikinci sefer yapışmızdı ona bağladım B'nde bakalm bidaha olckmı

Yeni evliyken ikiski cok oluyor sanki mecburmus gibi habire ikincinkez oldugu icinde olmus olablir. Adet yakinda rahim asagiya inmistir ondanda olabilir. O agridan sonra insan hep tedirgin oluyor. Ins bidaha olmaz ama olursada korkma normal basinc oluyo hava kaciyo sanki

Ve söyle bir şey de oluyor ilk birleşmemizi yasıyoruz aynı gece bidaha ilişkiye giriyoruz ama ilkinden daha cok zorlanıylr ve sanki içerde spermler birikmiş eşimin ilerlemesine izin vermio bunu hissedebiliyorum sanki bir sürü zar yırtılıo esnada sizde de böyle seyler olmuş muydu

Canim spermler coktan akip gitmistir bile orda öyle toplu halde beklemezki akmamis olsa bile oyle engellemez sivi sonucta kim daha güçlü tahmin et . Ilk ilişkinin acisini bildigin icin ikincisi daha zor gelmiştir . Ben kendi adıma oyle olmustum hatta ikincide agladim . Zamanla alisiyorsun merak etme cokta kendini dinleme rahat birak kendini

20 yaşındaymıs dha çevremfekş böyle sıkıntı yaşayan olmadı o yzden korktuk esmle hatta ı B'nden cok korktu
Korkacsl bisey yok cnm.okdr cok korkuyosan da bi dr git baksin iciniz rahat eder.iliski sirasinda ağrı oluyor de. Daha yenisiniz zamanla oturuyor ilişki onunda etkisi var . Korunmuyomusun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…