• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki sırasında orgazm olamama

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
716
273
103
Kızlar 2 ay oldu daha yeni biliyorum ama 2 ayda psikolojim bozuldu resmen. Canım çok acımıyor bazen kuruluk olduğu zaman acı oluyor ama bazen hiç acımıyo buna rağmen hiç bi şekilde vajinal orgazm yaşayamadım hatta eşimleyken nerdeyse hiç bi şekilde orgazm olamıyorum. Ama eşim yokken vajinal olmasada diğer türlü olabiliyorum. Bu durum düzelir mi sebebi ne olabilir bu durum bende isteksizlik yapmaya başladı çok mutsuzum

Kadınlarda Orgazm Sorunu

Orgazm bozukluğunun nedenleri nelerdir? Kadınlarda orgazm bozukluğu nedir? Tedavi edilebilir mi? Orgazm bozukluğu kişiyi nasıl etkiler? Orgazm bozukluğunun psikolojik nedenleri hakkında tüm merak edilenleri Sentez Psikolojik Danışma Merkezi'nden Aile ve Evlilik Terapisti & Cinsel Terapist Güldane Işık Kavgacı Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye ziyaret desteklerinizi bekliyoruz. Haydi bakalım kadın dayanışması deyip sizleri sayfamıza davet ediyoruz :) https://www.kadinlarkulubu.tv/

Kızlar 2 ay oldu daha yeni biliyorum ama 2 ayda psikolojim bozuldu resmen. Canım çok acımıyor bazen kuruluk olduğu zaman acı oluyor ama bazen hiç acımıyo buna rağmen hiç bi şekilde vajinal orgazm yaşayamadım hatta eşimleyken nerdeyse hiç bi şekilde orgazm olamıyorum. Ama eşim yokken vajinal olmasada diğer türlü olabiliyorum. Bu durum düzelir mi sebebi ne olabilir bu durum bende isteksizlik yapmaya başladı çok mutsuzum
Merhaba 3yıl olmuş ama sorununuz devam ediyor mu?

Back