- 8 Nisan 2018
- 991
- 349
- Konu Sahibi NadirCicek01
Araştırdım baya etkili bişeymiş ben spor olarak yapılıyor diye biliyordum ama ilişki esnasında da yapılıyormuş nasıl oluyor acaba bilem ve yapan aydınlatabilir mi beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlişki sırasında o hareketle kasıldığı için erkek çok dar hissediyormuş bizim içinde öyle etkileri varmış ama denemedim dahaNeye etki ediyormuş onu da yazsaydın kız, baya etkili bişeymiş ama neye ?
Nasıl yaniİnce bir arkadaş olmalı o zaman o erkek
Sürekli kasılı kalmıyorsun içeri girerken serbest bırakıyormuşsun çıkarken o hareketi yapıyorsun bende burdaki kadınlardan öğrendimvallahi ne diyeceğimi bilemedim
Kegel egzersizi spor hareketi dediğin gibi, ama o pozisyonda 3-5 saniye kadar durabilirsin, ilişki sırasında kasılır kalırsın vallahi sadece vajina çalıştırmıyor o hareket çünkü, diğer organların bu duruma ne tepki verir düşünmek lazım.
TeşekkürlerÇişini yaparken wcde tut. Hangi kasları sıktığını öğrenmiş olacaksın. Sonrasında bir daha mesane doluyken yapmamalısın. O keşfettiğin kası sıkıp bırakma hareketi kegel egzersizidir. 3 sn sık 3 sn sal 10 kez yapabilirsin günde 3 kere
İlişki sırasında da yapılıyormuş işteAyrıca o hareketi spor olarak yaparsan ilişkide verim alırsın, ilişki sırasında yaparsan değil
İşte o sıkıştırma erkeklerin çok hoşuna gidiyormuş doğumlardan önceki gibi dar oluyormuş sen mi yanlış yaptın acabaİlişki esnasında bi kere yaptım da adamı kaçırıyordum az kalsın ağhh acıdı neye çarptım dedi. Bi anda sönüverdi. Sıkıştırmış ve acıtmışım bi daha da yapamadım
bilmiyorum ki her erkek bir değil benim koca biraz farklı her şeye açık değildir kriterleri var canı biraz yansın hemen bırakıverir beni olduğum yerde gülerken kaslarım daralıyormuş o yüzden ilişki esnasında gülmem yasak meselaİşte o sıkıştırma erkeklerin çok hoşuna gidiyormuş doğumlardan önceki gibi dar oluyormuş sen mi yanlış yaptın acaba
Hadi canım sendebilmiyorum ki her erkek bir değil benim koca biraz farklı her şeye açık değildir kriterleri var canı biraz yansın hemen bırakıverir beni olduğum yerde gülerken kaslarım daralıyormuş o yüzden ilişki esnasında gülmem yasak mesela
Belki tam anlatamam araştırmanı tavsiye ederim faydası çokKegel egzersizi nasıl yapılıyor ki çatlarım meraktan
Ay hepsi farklıymış cidden benimkini o anda tıra bağlayıp çekseler bile çıkmazbilmiyorum ki her erkek bir değil benim koca biraz farklı her şeye açık değildir kriterleri var canı biraz yansın hemen bırakıverir beni olduğum yerde gülerken kaslarım daralıyormuş o yüzden ilişki esnasında gülmem yasak mesela
Sizde mi yapıyorsunuzAy hepsi farklıymış cidden benimkini o anda tıra bağlayıp çekseler bile çıkmaz
Yok ben yapmıyorum ben de istemsiz kasılma oluyor arada zaten eski vajinusmuslu olduğum için. Yukarıdaki kullanıcının dediğine istinaden söyledim, eşimin kendi canı acısa da asla çıkmaz yani adamı tıra bağlayıp çekseler yine direnirSizde mi yapıyorsunuz