İlişki sırasında kasık ağrısı olan var mı

turk3458

Seni Bekliyoruz Bebeğim
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
349
0
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar;
diğer formalrda yazmıştım. eşimden kaynaklı çocuğumuz olmuyor. morfoloji ve hareket düşüklüğü mevcut.
geçen ay rahmimde bulunan et benleri alındı. bir problemim yok
sonrasında ise aşılama için başaldık ve 5 gün kolmen kullandım. klomen yumurtaları gereğinden fazla büyütmüş. Doalyısı ile aşılama iptal oldu ve bu yumurtaları atmak için adeti bekledik. adetimi oldum adet sırasında kocaman böyle ete benzeyen ama et değil acaip bir şey geldi. bunu yumurtaya verdim. doktora falan gitmedim.
Adeti olalı 15 gün falan oldu. Ancak son bir kaç gündür " ilişki sırasında kasıklarımda ağrı oluyor." bir baskı hissediyorum ve sanki kasıklarım doluyor.
daha önce böyle bir ağrı olmuyordu. sizdede böyle bir ağrı mevcut mu veya benzer süreçlerden sonra oluştu mu.
neden olabilir böyle bir ağrı sizce arkadaşalar

Böyle bir durumu ilk defa duydum. Bende bu ay klomen kullandım adet tarifin beni şaşırttı acaba bende mi öyle adet olurum? merak ettim şimdi. Hergün yeni bir şey çıkıyor çok stresli bir iş. Rabbim yar ve yardımcın olsun Acil şifalar diliyorum inşallah mutlu haberlerini duyarız.

yalış anlattım galiba. biz 5 gün klomeni kullandıktan sonra aşılama için gittiğimizde aşılama iptal oldu. sebebi de yumurtaların çok büyümesi vücut klomene çok cevap vermiş. çatlatma iğnesini de vurursa daha da büyür dediler iptal oldu. yukarı da sözünü ettiğim olay ise sonraki adette oldu. sizinki iptal olmazsa bir sıkıntı çıkmaz ki illa böyle olacak değil zaten

Bana aşılama yapılmayacak sadece klomen kullandım. Bakalım herşeyim normal çıkıyor doktorumda şaşkınlık içinde olmaması için hiçbir sebep yok diyor olayı hızlandırmak için klomen verdi.

anladım. yanlız dikkat et klomen doz fazla gelirse veya vücudun gereğinden fazla klomene tepki verirse yumurtalar çok büyüyor.o zamanda sıkıntı oluyor.
günde kaç doz kullanıyorsun. ben günde ir tane 50 mg 1 adet almıştım 5 gün sonunda yumurta 26 mm olmuştu. 20 falan olmalıymış sonra çatlatma iğnesi vuruluyormuş
eşimde morfoloji ve hareket sorunu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…