Ilişki sirasinda kan

atalente35

Tam bir hanımefendi..
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.048
1.916
63
Iyi akşamlar arkadaşlar konum tamda başlıktaki gibi daha detaylı anlatmak gerekirse adetim 2 ayda bir olur bugün biteli 25.gün,ama olmasına daha 35 gün var.eşimle ilişki sırasında hicbir sıkıntısı olmazken son 2 keredir kanama oluyor, ama sdce iliski sırasında gündüz yani sonrasinda bisey yok doktorada gitmek istemiyorum daha önce başına gelen varmi?yanlız idrar yaparken gelmiyor kusura bakmayın peçeteyle silerken geliyor ilkinde azdı ama 2.cide baya geldi pet koycak kadar degil ama.dusuncelerinizi yazarsanir sevinirim.

Doktora gitmeniz elbirliğiyle tek düşüncemiz bence

Doktora gitmek istemiyorum da yeni moda oldu. Burda bi doktor dahi olsa muayane etmem gerek der. İlişki sonrası kanama hpvnin rahim ağzında değisikliğin ilk belirtisi. Bende de olmustu ardından hpv olduğumu öğrendim. Mutlaka doktora gitmeniz gerek

Hpv kanama yapar acıma olur ilişki sorasında çok yaygın şekilde erkekler kadınlara bulaştırmakta ve rahim agzı kanseri sebebi. Bende en yüksek riskli hpv 16 cıktı kontrollerdeyim sürekli bence sen ciddi bak ara kanamayı ihmal etme git doktora.ulke kırılıyor bu virüsten son 3-4 senede zirve yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…