İliski sirasinda idrar - soru?

bu yorumları okuyunca çok rahatladım,yeni evliyim ve ben de bu problemle karşı karşıyayım.ilk zamanlarda anormal boyutlardaydı,şidi sabredebileceğim boyutlarda.demek ki normalmiş,yaşasın jinekoloğa gitmiyorummm:dance:

aynı sorunu ben 2 yıldır yaşıyorum. evliliğim ilk aylarında doktora gittim sistit dedi ilaç verdi geçti. ozaman idrarım geliyor gibi oluyordu ama aslında wcye gidince bişey yok. sistit buymuş.. ama ondan sonra idrarım cidden geliyo yani gidip yapıyorum. bu böyle sürdü sürdü dayanamadım başka bi doktora gittim oda şöyle dedi senin rahmin dar ve ilişki sırasında penis mesaneye baskı yapıyor ve senin idrarın geliyor normal doğum yaparsan (daha çocuğum falan yok) geçer dedi. ama yapmazsam geçmeyecek. off off çok kötü bi durum

İnsanin o an tum konsantrasyonu kayboluyor. İlk doktorun size soyledigi gibi olmuyor bende, penis vajinaya girince hemen idrar geliyor ve o an tuvalete gittigimde yapabiliyorum. Sanirim ikinci doktorun soyledigi daha mantikli, dogumdan sonra rahim aciliyor ve daha rahat bir iliski yasaniyor. Umarim sizinki de en kisa surede gecer.

foransys benimde vajinam dar rahimim küçük ve çatılarım kapalı ayrıca idrar torbamda küçük ama buna rağmen 2 ayda falan geçti bu ilişki esnasındaki idrar gelme olayı dediğin gibi oluyor sanki bıraksalar yapacakmışsın gibi ama wc ye gidince 1 2 damla falan geliyor.
yalnız sistit bu değil 2 yıldır sistitle mücadele eden birisiyim sistit bi başladımı günlük hayatı felç ediyor kasık ağrısı vajinada ve idrar deliğinde müthiş bir yanma idrar yaparken birşeylerin yırtıldığını hissetmek hatta idrarda kan görülmesine sistit deniyor bu yaşanan olay yani ilişki esnasındaki idrar baskıdan kaynaklanıyor zamanla alışıyor vajina buna ama alışamayanlarda penis vajina uyumsuzluğu var ya penis vajinaya göre büyük yada vajina penise göre küçük.

"penis vajinaya göre büyük yada vajina penise göre küçük".

ikisinden de aynı anlam çıkıyor zaten. bu durumda da yapılacak pek bişiy yok sanırım.çok kötü bi durum

ben biyerde okumuştum ilişkiden sonra bayanında erkeğinde idrarının gelmesi iyimiş ilişki srasında mikrop kapma olasılığı varmış idrarla bu atılıyomuş demekki senikide bi hastalık değilmiş.

ay evlenmekle ne alakası var.zaten cinsel ilişki yaşıyor..insan bır kerede bişey paylastıgında saygı duyup konuyu saptırmadan yardımcı olmak ne cok zormus..la hawlee.

Psikolojik olabilir.

Ah şu evlilik nelere çareymişte haberimiz yokmuş-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Bende de çok sık oluyordu..Uzun bir süre o şekilde sürdü tamamen geçmemişti ama son zamanlarda da ilk başlarda ki gibi de çok olmuyordu. Neden bu şekilde oluyor bende bilmiyorum..

bende artik eski sikayetler kalmadi, iliski sirasinda idrar problemi yasamiyorum artik.

evlenince gecmesinin ne alakasi var ki? duzenli bi cinsel hayatsa, onu da yasiyorum ama ona ragmen 3 ayda gecti bu problemim

Ya evlenince geçer demelerinde ki kasıt; bekarken ilişki yaşadığın için laf sokuyorlar işte

benim adima endiselenmeniz, bu dusunceli tavriniz beni mutlu eder, ancak ozel hayatim soz konusu oldugunda buna mudahale ettirmem. tesekkurler.

Zamanla azalarak biter o sorun, sende de düzelme varmış, ne güzel. Ama aslında ilişki sonrası az da olsa idrara çıkmanın da çok faydası var, bir kez sistit yaşadıktan sonra bunu ister istemez kavradım

Üşengeç bir bünye olarak aynı zamanda ebeveyn banyosunun önemini de o zaman kavradım ama o yok malesef. Belki evlenince olur :roflol:

Offf aynı sorun bende de var,ne yapacağımı bilmiyorum. Yakında doktora gitçem. Ona sorarım artık. :uhm:

Bekar olmam cinsel hayat yasayamayacagim anlamina mi geliyor ki :sm_confused:
Neyse cok takilmayacagim ben bu duruma..

İliski sirasinda kasmiyorum kendimi hic, rahatim ama yine de acaba mi diye dusundum simdi.

namus bekçisi kesilmenin alemi yok ...bende evliyim ama kimseyi kınamıyorum kınamamda herkes istediğini yapar bu kadar acımasız olmaya gerek yok .....boşver canım sen inşallah geçer bence baskı oluşuyo ondan öyle hissediyosun olmadı dr a gidersin bir çözüm önerir mutlaka ...geçmiş olsunbayanssulusmile

bence de herkes istediği şekilde yönlendirir hayatını... ayrıca sorunun umarım düzelir cnm :)

evlenince gecmesinin ne alakasi var ki? duzenli bi cinsel hayatsa, onu da yasiyorum ama ona ragmen 3 ayda gecti bu problemim

Doktora gittiniz mi nasıl çözdünüz bu sorunu? bende 8 aylık evliyim ilk zamanlar böle bi sorunum yoktu ama ne zamanki vajinal mantar oldu ondan sonra idrar yolu iltihabı derken doktora gttim tedavimi oldum ama şimdi de bu sorunla karşı karşıyayım ancak bnmki ilişkiye girmeden hemen önce oluyor wc ye gidip geldikten sonra ilişkiye gayet rahat giriyorum, gün içinde de sık idrara çıkma sorunum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…