• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İliski sirasinda idrar - soru?

Osso

sıfırdan başlamak
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
339
2
96
Diğer
Merhaba kizlar...
Benim bir sorum olacak umarim sizler bana yardimci olursunuz. Benim iliski sirasinda, oncesinde ne kadar tuvalete gitmis olsam da idrarim geliyor. Ve bu da iliskiye olan konsantrasyonumu kaybetmeme neden oluyor. Sizce bu bir saglik problemi mi? Bunu benden baska yasayan birileri var mi? Aslinda doktora gidecektim ancak bunun tam olarak bir sorun mu yoksa olagan bir sey mi oldugunu bilemedigimden once sizlerden yardim almak istedim.

Simdiden herkese tesekkurler...opuyorumnanaktan

canım tam birleşmeden bahsediyorsun dimi yani penis içindeykenmi idrarın geliyor eğer öyleyse çok normal çünkü baskıdan dolayı idrar deliği genişliyor ve bazen ordan çıkan sıvı kadının boşalması olarak adlandırılıyor.
eğer cinsel hayatın yeni başladıysa zamanla geçiyor ilk aylar bende sürekli wc ye gidiyordum.şimdi hiç böyle birşey yaşamıyorum.

Evet canim tam icimdeyken bu durum daha da belirginlesiyor. Aslinda cinsel hayatim yeni basladi denilemez pek 7-8 ay falan oluyor. Ben de gecer diye dusunmustum ama bir degisiklik yok yani 7-8 aydir bunu yasiyorum ben.

bazen bunu ben de hissediyorum. hatta yarıda bırakıp tuvalete gittiğim bile oluyor
idrar yollarında bir enfeksiyon yoksa arkadaşın dediği gibi baskı nedeniyle olabilir
7-8 ay çok da uzun bir süre değil

bir kaç ay daha bekle bakalım geçmezse bi doktora gidersin belki başka sebepten dolayı oluyor olabilir.hiç araştırdınmı bu durumu ben olmuyor artık geçti ve ilişki esnasında idrarımın geldiğini bile hisstemiyorum ama eşim bazen bi sıvı akıyor diyor artık idrar deliğimdenmi vajinamdanmı bilmiyorum.

7-8 ay yeni sayılır.bence bir süre daha bekle devam ederse bir kadın dogumcuya muayene olursun

cok sinir bozucu birsey bende de oluyor kotu bir durum degil diye biliyorum..
ama bekletmeden yapman gerekiyor..

Son düzenleme:
cok sinir bozucu birsey bende de oluyor kotu degil bir durum degil diye biliyorum..
ama bekletmeden yapamn gerekiyor..

Zaten o an beklemek istemiyorum hemen kendimi tuvalete atiyorum. Umarim dedikleri gibi bir sure sonra gecer. Gecmezse eger kadin dogum uzmanina gorunurum. Aslinda gidecektim de buradan bir kac yorum alayim istedim hani belki bir sorunun habercisi degil de olagan bir durumdur diye.

burada bir topikte okumustum..
iliskiden once su icin iliskiden sonra idrara cikmak iyiymis diye..
eger devamli geliyorsa hep ayni gidiyor arada bir istisna durumlar disinda.
ama yinede icin rahat etmesiini istiyorsan doktora gorun..
evlenince gecermissyerimsenibenevlenene kadar sabretttkaydirigubbakcemile3

bende de evliliğimin ilk zamanları çok oluyordu,deli oluyodum.zaten ilişkiden önce wc ye gidiyordum,ama tam birleşme anında nasıl bir tuvalete gitme isteği! sanki az önce giden ben değilmişim gibi.ben doktora gitmedim.basınçtan olduğunu düşündüm ve kısa süre sonra geçti

bende 1 yıllık evliyim zaman zaman aynı durumu bende yaşıyorum.ama hep olmuyor.neden böyle olduğunu bende düşünmüşümdür.

ben de yeni evliyim ve bende de oluyorkafamçokkarıştı
evlenince geçer deme sebepleri profilinde bekar yazıyor olması sanırımsengözlerimebaksanab

ilişki esnasında rahat değil misin acaba yani gergin tedirgin fln olursan da gelebilir...

hani genelde öyle olur ya....

Bekar olmam cinsel hayat yasayamayacagim anlamina mi geliyor ki :sm_confused:
Neyse cok takilmayacagim ben bu duruma..

İliski sirasinda kasmiyorum kendimi hic, rahatim ama yine de acaba mi diye dusundum simdi.

redhot bazı arkadaşlar o anlama gelmesinde oldukça ısrarlılar.yine de bu konuda kendi fikirlerini dayatmadan bildiğini paylaşan arkadaşlar da çok olduğu için bu sitede mutluyumzemuszemus

Back