• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki sırasında aşırı akıntı

zcsn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
4
0
36
İstanbul
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım 4 aylık evliyim bi sorum olacaktı cinsel ilişkide kasıklarda çok ağrı oluyor özellikle bazı pozisyonlarda bide eşim boşaldıktan sonra penisinde aşırı derecede akıntı oluyor yani benden gecen akıntı sanki süt dökmüşsünüz gibi. buna benzer sorunu olan varmı ?

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım 4 aylık evliyim bi sorum olacaktı cinsel ilişkide kasıklarda çok ağrı oluyor özellikle bazı pozisyonlarda bide eşim boşaldıktan sonra penisinde aşırı derecede akıntı oluyor yani benden gecen akıntı sanki süt dökmüşsünüz gibi. buna benzer sorunu olan varmı ?

canım kasıklarda ağrı oluyo demişsin..benim kasıklarımda değil de içimde yanii ilişkiye girilen kısmımda aşırı ağrı oluyodu rahim ağzım yaram varmış..senin kasıklarda sanırım..kasıklarda ağrı neden olur bilemicem..yeni evliişsin..belki rahim anca alışıyodur ilişkiye vb diyebilcem anca bilemiyorum..
bu arada akıntı için de normal ilişki sırasında olamsı gereken akıntı kadından kadına fark ediyo..bende de süt tarzı akıntı oluyo ama normal akıntı mı bende rahim ağzı yarası iltihabı var ondan mı ben de bilmiyorum..daha tuhaf daha artan belirtilerin olursa bi dr a görün istersen..geçmiş olsun..

Back