- 7 Aralık 2012
- 1.747
- 75
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebek yağı kullandın mı canım[/
Saol canim cevp verdigin icin bubebk yagi ise yariyo mu aci gider mi
aynı sorun bendede var ılk asamasında ama sadece sonra gecıo alışırım dıe beklıorum ama 1 ayı gectı hala aynı acı devam edıo
evet canım kayganlık verdiği ve yumuşattığı için rahatlıyorsun, acımıyor. vajinismus atlatan ve şu an hamile olan biri olarak tavsiye ederim :)
amin canım inş.. bir dene hiçbir zararı yok, dr demişti bana da. daha sonra aynı şeyleri yaşayan bir arkadaşıma da önermiştim o da çok memnun kaldı. seni gerçekten anlıyorum, insanı hem fiziken hem ruhen çok yoruyor malesef..
benim çocuk gibi bir düşüncem yoktu aslında, başka bişey için dr.a gitmiştim, o da bana senin çocuğun olmaz rahmin ters yumurtalıkların zayıf falan filan bişeyler söyledi. moralim bozuldu, çok ağladım, ama madem çocuğum olmıcak korunmayayım o zaman dedim, adetim gecikti, test bile yapmadım düşün kendimi o kadar inandırmışım ki olmayacağına, öğrendiğimde çocuk yaklaşık 4 aylıktı süpriz oldu bana. o yüzden dr lara güvenmiyorum artık. ama hiç aklımda yokken de Allah nasip ederse evlat sahibi olacağım inş.. her şerde bi hayır vardır derler, benim de ağlamalarımın arkasından meleğim geldi.. yoksa biz 3 sene daha düşünmüyorduk, herşeyin hayırlısı.. iyiki de gelmiş..
evet canım inş kız olcak, dua et aklına geldikçe, sona yaklaştıkça korkular da artıyor :)
hepsinin artısı eksisi var, en iyisi hiçbişeye bulaşmadan normal doğum yapabilmek aslında. ama dediğim gibi vajinismus atlatan bir insan olarak canım çok kıymetli ve bilinçaltım çöplük gibi Rabbim hangisi sağlıklı ve hakkımızda hayırlısıysa onu nasip etsin.. desteğin için teşekkürler..
aynı sorun bendede var ılk asamasında ama sadece sonra gecıo alışırım dıe beklıorum ama 1 ayı gectı hala aynı acı devam edıo