• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iliski sirasinda aci cekenler ve tedavisi!!!!!

nikiyy

annem gibi anne olmak
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.747
75
108
Mrb hanimlar . Sizlerden yardim brkliyorum ben ilskinin ilk esnasinda cok aci duyuyorum bu yuzden esimden cok sogudum adam yanima gelsin istemiyorum ve ben coook anne olmak istiyorum hamile kalamamda bunun etkisi olabilirmi lutfen bana fikir verin:2:

aynı sorun bendede var ılk asamasında ama sadece sonra gecıo alışırım dıe beklıorum ama 1 ayı gectı hala aynı acı devam edıo

aynı sorun bendede var ılk asamasında ama sadece sonra gecıo alışırım dıe beklıorum ama 1 ayı gectı hala aynı acı devam edıo

Evet cnim ilk giris esnasinda ben hep gecer dedim ama gecmedi dr gittim hamile kaldiktan sonra onunla ilgileniriz dedi

evet canım kayganlık verdiği ve yumuşattığı için rahatlıyorsun, acımıyor. vajinismus atlatan ve şu an hamile olan biri olarak tavsiye ederim :)

evet canım kayganlık verdiği ve yumuşattığı için rahatlıyorsun, acımıyor. vajinismus atlatan ve şu an hamile olan biri olarak tavsiye ederim :)

Allabh bebegini sana bagislasin canim yarin alacm onu gercekten berbat bi durum inan esimden tiksinmeyebasladim yanima yaklasmasin diye hep kaciyorum ondan

amin canım inş.. bir dene hiçbir zararı yok, dr demişti bana da. daha sonra aynı şeyleri yaşayan bir arkadaşıma da önermiştim o da çok memnun kaldı. seni gerçekten anlıyorum, insanı hem fiziken hem ruhen çok yoruyor malesef..

amin canım inş.. bir dene hiçbir zararı yok, dr demişti bana da. daha sonra aynı şeyleri yaşayan bir arkadaşıma da önermiştim o da çok memnun kaldı. seni gerçekten anlıyorum, insanı hem fiziken hem ruhen çok yoruyor malesef..

Cok sagol canim benim ya bebek icin ugrastin mi yoksa istediginiz zaman geldi mi bu arada dogum yaklasmis

benim çocuk gibi bir düşüncem yoktu aslında, başka bişey için dr.a gitmiştim, o da bana senin çocuğun olmaz rahmin ters yumurtalıkların zayıf falan filan bişeyler söyledi. moralim bozuldu, çok ağladım, ama madem çocuğum olmıcak korunmayayım o zaman dedim, adetim gecikti, test bile yapmadım düşün kendimi o kadar inandırmışım ki olmayacağına, öğrendiğimde çocuk yaklaşık 4 aylıktı :D süpriz oldu bana. o yüzden dr lara güvenmiyorum artık. ama hiç aklımda yokken de Allah nasip ederse evlat sahibi olacağım inş.. her şerde bi hayır vardır derler, benim de ağlamalarımın arkasından meleğim geldi.. yoksa biz 3 sene daha düşünmüyorduk, herşeyin hayırlısı.. iyiki de gelmiş..

benim çocuk gibi bir düşüncem yoktu aslında, başka bişey için dr.a gitmiştim, o da bana senin çocuğun olmaz rahmin ters yumurtalıkların zayıf falan filan bişeyler söyledi. moralim bozuldu, çok ağladım, ama madem çocuğum olmıcak korunmayayım o zaman dedim, adetim gecikti, test bile yapmadım düşün kendimi o kadar inandırmışım ki olmayacağına, öğrendiğimde çocuk yaklaşık 4 aylıktı :D süpriz oldu bana. o yüzden dr lara güvenmiyorum artık. ama hiç aklımda yokken de Allah nasip ederse evlat sahibi olacağım inş.. her şerde bi hayır vardır derler, benim de ağlamalarımın arkasından meleğim geldi.. yoksa biz 3 sene daha düşünmüyorduk, herşeyin hayırlısı.. iyiki de gelmiş..

Vayyy gercekten buyuk bi supriz olmus sizin icin ve en buyuk hediye kizin mi olacak peki

evet canım inş kız olcak, dua et aklına geldikçe, sona yaklaştıkça korkular da artıyor :)

Oy korkma canim bak onceki ninelerimiz evlerde dogruyorlarmis dusun o ortami o zorlu belki dersin davulun sesi uzaktan hos gelir diye ama gunumuzun hastane kosullari gercekten dogumlari bile o kadar kolaylastirdiki prenses dogumu bile ver

hepsinin artısı eksisi var, en iyisi hiçbişeye bulaşmadan normal doğum yapabilmek aslında. ama dediğim gibi vajinismus atlatan bir insan olarak canım çok kıymetli ve bilinçaltım çöplük gibi :( Rabbim hangisi sağlıklı ve hakkımızda hayırlısıysa onu nasip etsin.. desteğin için teşekkürler..

hepsinin artısı eksisi var, en iyisi hiçbişeye bulaşmadan normal doğum yapabilmek aslında. ama dediğim gibi vajinismus atlatan bir insan olarak canım çok kıymetli ve bilinçaltım çöplük gibi :( Rabbim hangisi sağlıklı ve hakkımızda hayırlısıysa onu nasip etsin.. desteğin için teşekkürler..

Vajinusmusu yenmissin bak melegin icinde dogumu yenersin. Gerceten biz kadinlar cok gucluyuz yeterki beynimize bisey girmesin onu hemen yapariz . Bencede normal dogum en guzeli korkma canim bi seyin vucuda girmesi aci verir ama cikmasi kolay olur.

Back