ilişki sıklığı

ayyuzlum01

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
271
296
Bir kadının 3 4 günde bir ilişki istemesi tuhaf mı? Eşime yaklaşıyorum sarılıyorum vs oralı olmuyor. hep kendi havasında yapacağı işler olur telefona bakar uzun zamandır 2 3 güne ilişki yaşamadık hep bir hafta on gunde 1 oluyor. Benimle ilgilenmıyor artık ayrılmayı düşünüyorum.

Şimdi süreç aslında herkes için Farklı işliyor öncelikle ne kadar sürelik evlisiniz ilişkiniz monotonlaşmış olabilir, herkesin arz talep ilişkisi farklıdır maddi açıdan sıkıntı varsa onları takıp istemiyor olabilir birde tabi ki sürekli mi böyle yoksa son zamanlarda mı ?

Bir kadının 3 4 günde bir ilişki istemesi tuhaf mı? Eşime yaklaşıyorum sarılıyorum vs oralı olmuyor. hep kendi havasında yapacağı işler olur telefona bakar uzun zamandır 2 3 güne ilişki yaşamadık hep bir hafta on gunde 1 oluyor. Benimle ilgilenmıyor artık ayrılmayı düşünüyorum.
Değil tabiki 3 4 gün için uzun süre bence tabi bu herkese göre değişir eşinin derdi neymiş

Herkesin duygu durumu, hormonları ve sağlık durumu farklı. Sağlıklı bir bireysin ve seni bedenen ve ruhen aşırı yoracak bir hayatın yok belki. Belki de stresten kurtulmak için beyninin verdiği tepki bu. Bunu biz burdan anlayamayız.

Herkese göre değişir. Bizde de en iyi ihtimalle 3 4 günde bir oluyor. Ama ben hiç başlatmıyorum artık. Sadece o isteyince birlikte oluyorum. Ben de istesem 2 günde bire falan çekeriz. Ama içimden gelmiyor. Çok sorun yaşadım sıkıldım

Herkese göre değişir. Bizde de en iyi ihtimalle 3 4 günde bir oluyor. Ama ben hiç başlatmıyorum artık. Sadece o isteyince birlikte oluyorum. Ben de istesem 2 günde bire falan çekeriz. Ama içimden gelmiyor. Çok sorun yaşadım sıkıldım
Siz nişanlıydiniz galiba bu kadar alıştırmayın onu ya haftada 1 olsun ❤😂😂 sonra istemiyorlar evlenince

Siz nişanlıydiniz galiba bu kadar alıştırmayın onu ya haftada 1 olsun ❤😂😂 sonra istemiyorlar evlenince
Bizim başlarda beyefendi her gün istiyordu. Hatta günde 8 falan yapmışlığımız vardı. Sonra hevesi geçti. Ben yaklaşıyorum reddediyordu falan. Ben de bıraktım peşini. Şimdi o geliyor 3 4 günde bir. Bir de bu ara teze aşırı odaklandım. Sevişirken bile kafamda tezi yazıyorum haldur huldur gidiyor. O yüzden bir çabam yok. Ama eskisi gibi beni çok istesin isterdim😥 çok kalbim kırıldı bu konularda bıraktım bende.

bence bu çok kişisel birşey. kimi insan için her gün normaldir kimisi on günde bir aklına getirir. herkes, karşısındakini sevse bile sürekli istemez bence.
ben beden gücü olarak da bazı insanların bunu kaldıramadığını düşünüyorum mesela. sonuçta ciddi bir efor var ve yorucu bi iş. bazı insanlar isteseler bile yorgunluğunu atamıyolar.

Bizim başlarda beyefendi her gün istiyordu. Hatta günde 8 falan yapmışlığımız vardı. Sonra hevesi geçti. Ben yaklaşıyorum reddediyordu falan. Ben de bıraktım peşini. Şimdi o geliyor 3 4 günde bir. Bir de bu ara teze aşırı odaklandım. Sevişirken bile kafamda tezi yazıyorum haldur huldur gidiyor. O yüzden bir çabam yok. Ama eskisi gibi beni çok istesin isterdim😥 çok kalbim kırıldı bu konularda bıraktım bende.
Ayy kuzum benimde öyle bir ilişkim oldu konusunu bile açmazdı beni geri çevirirdi bunların hepsi aynı. Git kendini tatmin et bence ama ona yaklaşma öküzz🙁🙁

Ayy kuzum benimde öyle bir ilişkim oldu konusunu bile açmazdı beni geri çevirirdi bunların hepsi aynı. Git kendini tatmin et bence ama ona yaklaşma öküzz🙁🙁
Zaten teze odaklandım pek aklıma gelmiyor. Normalde de pek düşkün değilimdir ama nişanlımı seviyorum ve beğeniyorum. Doğal olarak da istiyorum. Ya da onun tarafından istenmek hoşuma gidiyor bu da olabilir. Bir yandan korkuyorum şimdiden böyleysek ileride ne olacak kim bilir? Sanırım hiç bir zaman hayal ettiğim gibi olmayacak.

Gayet normalsin.Esinde bir sorun var gibi

normal degil tabiki. kadin ehr gun yapsa yapabilecek kapasitede erkekler gibi degil.

Herşeyi Tadında Bırakmaya Çalışın Yoksa arkadaşların dediği Gibi Heveslenmıyolar sonra

3 yıllık evliyiz , hiç iki günden fazla ara vermedik . Hemen hemen her gün birlikte olduk . Ki son zamanlarda daha da artırdık , ramazan dolayısıyla gün içinde yapamıyorduk , ramazan öncesi gün içinde de fırsat buldukça birlikte oluyorduk . Dünyada para vermeden , ekstra bir şey yapmadan belki de en zevk alacağımız hazlardan - duygulardan birisi de cinselliktir . Neden bundan insan kendini mahrum bırakır . Bazen görüyorum haftada , ayda bir beraber olanları . Gerçekten çok üzüntü verici . Tabi istekli olmakta önemli bir faktör burada .

Ahhh ahhh konu sahibi al benden de o kadar adam doğuracağım diye iyice bacım muamelesi yapmaya başladı...
Oysa ki ben öyle miyim...?
Yerinde durmayan bir çılgın,
Akan bir şelale gibiyim..
Değerimiz bilinmiyor.. :cry:

normal yahuı

X