İlişki şifalandırma

Sebnem90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
1
0
34
Sizce gercekten var mı böyle birşey arkadaşım izmirden bir reiki ustası kadına yaptırmış cok iyi gitmeyen ilişkisi düzelmiş :) aranızda yaptıran var mı böyle birşeyi ?

Sizce gercekten var mı böyle birşey arkadaşım izmirden bir reiki ustası kadına yaptırmış cok iyi gitmeyen ilişkisi düzelmiş :) aranızda yaptıran var mı böyle birşeyi ?
Merhaba evet bence var. İzmirde ariyosan: Ben bi sure once dort bes yil oluyo, reiki almistim ahu pelin arabaci dan ahu pelin reiki yazinca cikio googldan bakabilirsin canim. Enerjisi cok guzel Zaten telde bile konusunca insan anliyor yaklasimindan. Sadece reiki olarak diil bisuru enerjisel temizlik ve sifa veriyor. Yasam kocu ayni zamanda, bana cok iyi gelmisti sadece iliski sifasi isteyince sana uygun enerjisel sistemden yardmci olur diye dusunuyorum. Ben Ara ara gidiyorum cok calkantili bi iliskim vardi evliyim ve suan mutluyum cocugumuz olacak yakinda sukur, ahu pelin hocadan memnunum hala ara ara gidiyorum cunku enerjisel temizlik bile yapsa yetiyor artik :) umarim faydali olur sevgiler

inandırıcı ve mümkün gelmiyor. benim fikrim bu.
Tabiki herkesin fikri dogrusu kendinedir isteyen inanir isteyen inanmaz herkes bi enerji yayiyor suan sizin reddetmeniz de bi enerji yaratiyor zaten iyi olan az sey yasaniyor neden denenmesin iyi enerjilere cekilelim ki guzel seyler yasansin bu din degil gelecegi gormek degil kisinin enerji alaninin temizlenmesi bi nebze katki olunca bazi seylerin tikanikliklari aciliyor bn bunu yasadim herkesin hur iradesi var yasayan bilir saygi duymak gerekir inaniyorum diye saplanmamak inanmiyorum deyip dekestirip atmamak lazim bana gore. Guzelgunler size.

X