- 12 Mayıs 2018
- 6
- 3
- 23
- Konu Sahibi skinsgirls
ben 11.sınıfa giden biriyim. 12. sınıfa giden bir çocuktan hoşlandım ve ona ilk olarak fake bir hesaptan yazdım ilk önce fake hesapla konuşmak istemediğini söyledi ama sonradan benimle konuşarak aslında ne kadar benzediğimizi fark etti karakterimi falan öğrendi ve bu yüzden beni bulmaya karar verdi ve bir şekilde benim kim olduğumu buldu ve artık kendi hesabımdan yazmaya başladım başlarda her şey çok güzeldi çok güzel bir şekilde konuşuyorduk ama sadece Instagramdan konuşuyorduk okulda hiç bir araya gelmiyorduk çocuk gülüşümü, ses tonumu dahi bilmiyordu o derece sonrasında sıkılmıştık ve konuşmayı bıraktık bu arada çocuk 12 olduğu için malum sınava çalışıyordu dershaneye gidiyordu bu yüzden çok az bir süreliğine Instagrama girebiliyordu neyse sonrasında aradan 1 hafta geçti ve ben buna tekrar yazdım ve biz tekrar güzel bir şekilde konuşmaya başladık flörtleşir gibi ve bu çocuk tenefüste falan sürekli valeybol oynar bende cama çıkar onu izlerdim bu da fark ederdi gülerdi falan neyse bizim bu konuşmamız da bir şekilde bitti ve aradan birazcık daha geçti ben bunu çocuğu tabii camdan izlemeye devam ediyorum ondan hoşlandığım için bu sefer çocuk bana mesaj attı sürekli camlardasın bakıyorum diye sonra ben bunu reddettim çünkü iki konuşmayı da o bitirmişti ve şimdi bana yazınca hemen atılmak istemedim sonrasında aradan bir iki hafta geçti ben buna yazdım ve normal konuşmaya başladık konuşurken ben ona biz olabilmemiz için ne çok engel var dedim çünkü seneye okuldan gidecek ve kim bilir hangi şehirde olacak ve tam olarak bir ilişki içinde de değildik ve okulda da hiç bir araya gelmiyorduk o yüzden beni hiç tam olarak tanıyamadı sadece konuşmalarımdan, fikirlerimden, karakterimden hoşlandı neyse o da bana engel yok bu kadar karamsar olma evin 10 dakikalık uzakta istersen hemen gelirim eğer ilerise olursa bukuşuruz da dedi falan filan hemen pes mi edeceksin karamsar olma falan yazdı. neyse ben de bu çocuğun beni seviyor mu sevmiyor mu anlamadığım için çocuğa fake hesaptan yazdım başka bir kişi adı altındaa çocuk bu fake hesabı reddetti ama nedenini sorduğumda 12. sınıfım yoğunlaşmam gereken sınavım var dedi yani konuştuğum biri var demiyorda 12yim falan diyor neden açık açık konuştuğum biri var demiyor ki? ben de sinirlendim çocuğa pes ediyorum yazdım biz bayağı tartıştık okulda hiç yüz yüze gelemiyoruz bile sadece buradan konuşuyoruz konuşacak bir şeyde yok dedim zaten 12. sınıfsın bir hafta sonra sınavların bitecek ve gelmeyeceksin okulda seneye de okulda olmayacaksın dedim çok engel var bizim iiçin dedim o da okulda gelmeyince sanki Instagrama giremiyorum ya falan diyor hala biz diye bir şey olacağına bana karşı güvence veriyor ben de bir erkek için üzülmek istemiyorum dedim o da bozuldu galiba şu ana kadar olan herşeyi çöpe at eğer aklındaysam da umarım çıkarım iyi akşamlar falan yazdı bende sinirden çıktın bile yazdım şimdiyse pişman oldum ve çocuğa tekrar yazmak istiyorum ama bunu yapmam doğru mu değil mi bilemedim buraya yazdım lütfen bana yardım edin öneride bulunun ve bu arada çocuğun dış görünüşü bayağı iyi olduğu için bizim okuldan çok kişi yazıyor ona ve o kadar kişi içerisinde en çok toleransı bana verdi ve bunu bana da söyledi ve cidden bizim olacağımıza güvence verdi yani bana hep öyle yazdı hatta ben ona görüldü attığımda da niye görüldü attın falan yazıyor yani o da mesajlaşmak istiyor ama bilmiyorum lütfen yardım edin ne yapayım??