İlişki kavgaları

Evliliğiniz ne zaman bitti?
Ne kadar zaman sonra bu kişi ile tanıştınız?
Bu kişide sizi çeken ne oldu?
Devam etme nedeniniz ne?

Bu soruların cevabı çok önemli.

Siz ne yapardınız

Iste düşun ne kadar sevilmemişim

Neden olmuyorum? Cunku öyle biri yok.Günümüz ilişkileri yatalım kalkalım siradakine geçelim seklinde

Neden hakaret ediyorsun ki durduk yere sonrasını okumadım zaten aklını kendine sakla

Adam ayrılmak istiyor. Aa ne münasebet demesine bakmayın. Hadi arkadaşları böyle bir şey dedi, gelip anlatması çok sıkıntılı. Bu muhabbetlerden sonra ben olsam ayrılırdım = ayrılmaya benim totom yemiyor sana bunları anlatıyorum ki benden ayrıl.

Siz de evlilik tecrübenize rağmen hala toysunuz ama, çoluk çocukla (yaşı kastetmiyorum) ne işiniz var?

Evliliğim biteli yıllar oldu 34-31 yasındayız.Evet olgun degil farkındayım ama etraf i kadar serefsiz kaynıyor ki buna şükredecek duruma geldik

Evliliğiniz ne zaman bitti?
Bu kişiyle boşanmadan ne kadar süre sonra tanıştınız?
Ani bir çekim hissettiniz mi?
Bu kişiye sizi bağlayan şeyler neler?

Bu soruların cevabı önemli.
Beş yıl sonra taniştın öyle sematik bir sey oldugunu zannetmiyorum

Bence sadece beni kıskandırmaya çalışiyor çünkü tam olarak òyle karakterde bir insan yaptıği sey aşırı çocukca biliyorum ama dısarıdaki serefsizlerdense onun çocuklugunu tercih ediyorum

Bence sadece beni kıskandırmaya çalışiyor çünkü tam olarak òyle karakterde bir insan yaptıği sey aşırı çocukca biliyorum ama dısarıdaki serefsizlerdense onun çocuklugunu tercih ediyorum
O zaman devam edin ne diyelim ki? Bu yaşta kimse değişmez, onu da biliyorsunuzdur.

Eee bu adam olmamış daha yaşı 18 galiba. ...Sizi kısıtlayıp kendisi her gun mercimeği fırına verenlerden.
Şimdi değil ama yakında aldatilirsiniz adam kendine hâkim değil bir yerde patlar ona göre davranın, yaşayın sonra Off demeyin........

Şemanın ne oldugunu biliyorum 9 ay psikoloğa gittim

Ben sizden şunu anladım.
Siz zaten bu adama okeysiniz, bu yaşadığınız şeyleri de bi anlık yoğun duyguyla buraya dökmüşsünüz ama çok da sorun olarak görmüyorsunuz.
Muhtemelen bazı korkularınız var, artık yaşlanmakla ilgili olabilir, yetersiz hissettiğiniz noktalar olabilir, çocuklu olmanız olabilir, çevre baskısı ya da kendinizi kısıtladığınız her ne ise.
O nedenle bulabileceğiniz optimum aday bu ve kaçırmak istemiyorsunuz.
Bu durumda burdaki negatif gelecek her yoruma bir cevabınız olacaktır zaten, çünkü alan satan memnun durumu, bizlik bir şey yok.

Ben dışardan bazı net güvenlik açıkları görüyorum bu ilişkide ama bunu yalnızca alıcıları açık birine anlatırım, aksi zaman israfı ve hatta sınır ihlali.
Tavsiye isteyene verilir neticede.
Mutluluklar diliyorum.

Arkadaşını engelletiğiniz kısımda haksız görüyorum sizi. Sevgiliniz o kızı bile kıskandırmak için kullandı bence ancak sorun kızda değil sevgilinizde. Bana birini ayarlıyorlar dediği yerden sonrasını da zaten ciddiye almadım 31 yaşında ama akıl yaşı 21 bile değil.

biz ne dersek diyelim sen onu haklı çıkarıp ilişkine devam edeceksin sus otur o zaman aşkm 31 yaş çoçuk değil kazık kadar herif ne çoçugu küçülsün cebime girsin

o yavrum bebeğim balım gibi hitapları arkadaşı dediğiniz kız mı kullanmış?
yoksa sizinki mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…