İlişki esnasında müstehcen kelime kullanan eş

Gamzecikkk18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
270
214
Arkadaşlar merhaba. Hepinizden özür dileyerek yazıyorum ama bu durum beni rahatsız ettiği için sizden fikir almak istedim. Eşim ilişki esnasında “fahişem” dedi. O Anı bozmamak için sustum ama sonrasında çok ağrıma gitti. Bu zamana kadar eşimin ağzından müstehcen söz yahut küfür duymuşluğum yok benim de öyle. Yani argo kelime dahi duymadım bu kelime hiç hoşuma gitmedi. Sizce abartıyor muyum. Ona söylemeli miyim

Alışkın olmadığınız için garipsemiş olabilirsiniz fakat ilişki anında yapılanların yanında argo çok masum kalıyor. Rahatsız olduysanız mutlaka söylemelisiniz, ama normal olduğunu belirteyim tekrardan.

Arkadaşlar merhaba. Hepinizden özür dileyerek yazıyorum ama bu durum beni rahatsız ettiği için sizden fikir almak istedim. Eşim ilişki esnasında “fahişem” dedi. O Anı bozmamak için sustum ama sonrasında çok ağrıma gitti. Bu zamana kadar eşimin ağzından müstehcen söz yahut küfür duymuşluğum yok benim de öyle. Yani argo kelime dahi duymadım bu kelime hiç hoşuma gitmedi. Sizce abartıyor muyum. Ona söylemeli miyim
Tabiki söylemelisiniz..

Erkekler bunu çok seviyor ama bende sevmiyorum art niyet arama

Erkekler nedense seviyor. Ben bunda art niyet ararım. Fahişem diyor ben buradan köle olduğumu anlarım. O zaman bu yakında bana or... Mda der. Kalt... Ğımda der. Bu adamın bilinçaltı pislikle dolu olduğunu düşünürüm ben. Bilmiyorum lki yanlış düşün0yorumdur
tamam da bu kelimeler erkekği tatmin eder zaten o fahişe dediğin için fahişe olmuyorsun ki rol yapmak lazım arada ki zevk artsın bence yalandan da olsa

Ya aslında benim de aklıma ilk gelen şey acaba Bu adam fahişe mi seviyor oldu. Belki size saçma gelebilir ama öyle adamlar var sonuçta. İçten içe öyle tiplerden mi hoşlanıyor. Beni öyle mi hayal ediyor oldu bilmiyorum cidden fazla mı hassasım ama 🤧

Bu kadar takılmayın,kimi insanlar böyle kelimeler söylemeyi/duymayı sever.Yani bana fahişe mi demek istiyor diye düşünmeyin,sadece öyle bir role giriyor sanki,gerçek anlamda size fahişe demiyor.Hoşunuza gitmiyorsa söyleyin yine de.

X