İlişki esnasında kuruluk

Ufakbirproblem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
8
2
30
Merhaba. Ben 1.5 yıllık evliyim ve sürekli aynı sorunla karşılaşıyorum. İlk başta hiçbir problem yok gayet güzel ıslanma oluyor. Ama ortasında ve ya bir an da kuruyor. Öyle olduğu zaman da eşimin isteği gidiyor. Ondan zevk almadığımı düşünüyor. Bir anda herşey mahvoluyor ve kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapabilirim yaşayan var mı?

Hormonlarınıza baktırdınız mı? Bir de bazı kadınlar vajinal orgazm olamaz ve doğal olarak vajinal birleşmeden de zevk almaz. Belki sizin için de böyle bir şey söz konusudur

Hormonlarınıza baktırdınız mı? Bir de bazı kadınlar vajinal orgazm olamaz ve doğal olarak vajinal birleşmeden de zevk almaz. Belki sizin için de böyle bir şey söz konusudur
Evet hormonlarımda herhangi bir sıkıntı yok. Bilemiyorum aslında gayet zevkli başlıyor. Orgazm süreci benim için uzun sürüyor. Ben eşimi mutlu etmeye çalışıyorum onda beni. Sonucunda ikimizde hüsrana uğruyoruz

Büyük ihtimal psikolojiktir.ben hafif de olsa mutsuz olsam ya da kötü hissetsem anında kuruluk sorunu yaşıyorum, normalde bütün gün sırılsıklam seks yapabilen bir kadın olarak.ön sevişme de önemli.kadıar erkekler kadar kolay hazır olmuyor.önaevişme uzun olmalı.ilişki sırasında meme destek uyaranlar lazim olabiliyor.klitorisi okşama, meme ucunu emme tarzı.

Orgazm olmanız uzun sürdüğü için ilişki süresinin de uzun olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle kuruluk yaşıyor olabilirsiniz. Vajinit yaşıyor olabilirsiniz isterseniz bir araştırın. Eğer öyle bir durum varsa sebebi tespit edilerek tedavi edilebiliyor. Bir de doğum kontrol hapı kullanıyorsanız o da sebep olabilir

Ön sevişme bizde çok kısa sürüyor. Yeteri kadar orgazm olmadığım için mi böyle oluyor acaba. Bende psikolojik olduğunu düşünüyorum ama bunu nasıl düzeltebilirim bilemedim.

Doğum kontrol hapı kullanmıyorum. Fakat ilişki sırasında gelen akıntı kokulu oluyordu enfeksiyonel. Bununla ilgili birkaç defa antibiyotik ilaçlar fitiller kullandım. Zaten bu kokulu süreçte bana dokunmak bile istemiyordu haklı olarak. Şimdi ise ikimizde istekli başlıyoruz ıslanma kusursuz fakat bir süre sonra kuruma oluyor. Sorun bende bunun farkındayım. Yani ilişki kısa sürerse sorun yaşamıyorum. Ama uzun sürerse kesinlikle kuruma oluyor. Kayganlaştırıcı aldım en sonunda bu seferde bu fazla geliyor hissi azaltıyor.

Sorun bende bunun farkındayım. Yani ilişki kısa sürerse sorun yaşamıyorum.
Uzun ilişkide kadının sürekli ıslak olması fizyolojik olarak çok mümkün değil. Bunun suçlusu da bu durumda siz olmuyorsunuz pek. İlk yaşanma sebebini bilemem ama yaşandıkça kendinizi sorumlu tutmuşsunuz bu da iyice psikolojik baskı oluşturmuş üzerinizde.

Eşim daha önce birçok kadınla birlikte olmuş. İlişki esnasında kendini tutuyor ve çok uzun sürmesini istiyor. Bana; ben ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyor o kadar şey yaşadım gibisinden cümleler kurduğu zamanlar oluyor. İlişkiden zevk almadığını söylüyor. Bu gibi şeyler biriktikçe gerçekten üzerimdeki Baski altında gittikçe ezilmeye başladığımı hissediyorum

Siz de kendinizi suçlu tutuyorsunuz yani cidden :) Erken boşalma kadar geç boşalma da aynı derecede bir sorun. Kendini tutuyor olması bir erkeklik göstergesi değil yani. Kuruyorsanız canınız yanıyordur, sizin canınız yanarken o hala eski manitleriyle karşılaştırarak sizi suçluyorsa konuşmanız gereken konu bu.

Haklısınız sorunun sizde olduğuna ikna etmek gibi bir özelliği vardır. Yani sonuçta ilk başta kuruluk olmuyor ilişki esnasında olması tamamiyle benim suçum olmamalı ama niyeyse öyle hissediyorum

Kendinizi suçlu hissetmeniz çok saçma. Madem öyle bırakın o kendini suçlu hissetsin, yeterince zevk veremiyorum diye düşünerek. Dönemsel olarak bile aynı seviyede ıslanmamız mümkün değil. Neredeyse 6 yıllık evliyim. Bazen çok iyi bir ön sevişmeye rağmen kayganlaştırıcı kullanma ihtiyacı hissediyorum. Robot değiliz sonuçta. Üstelik hiçbir kadının fizyolojisi diğerine benzemez. Ben öneri verirken eşinizin tatmininden çok sizin zevk alıp almamanız ile ilgilenerek ihtimalleri söyledim.
Ayrıca uzun süre boşalamaması erkeklik göstergesi değil. Bu da ciddi bir sorun teşkil ediyor. İlişki anında aralarda önsevişmedeki gibi uyarılmak istediğinizi belirtebilirsiniz. Bu yeniden ıslanmanıza yardımcı olabilir. Ancak dediğim gibi kendinizi suçlamanız çok yersiz

Fikirleriniz için teşekkür ederim bunları dikkate alacağım :)

Bence dikkatiniz dağılıyor ve sıkılıyorsunuz, yine orgazma ulaşamıyorum düşüncesi bile kurumanıza sebep olur, olaydan kopacağınızı hissettiğinşz anda olaya siz el koymaya çalışın, ona oral yapın, penisi olabildiği kadar ıslatın böylece kuruluğunuzu tolere etmiş olursunuz ve penetrasyonda yeniden ıslanırsınız, olaydan kopmamayı başarmanız gerekli, erkeğin süresini kadının orgazmına göre ayarlaması lazım, kadın zirveyi gördükten sonra kurumaya başlar ve bu da normaldir kusur falan değildir. Kadının arkasından da erkek boşalır ve kapanış.

Kuruduğunuz belli pozisyonlar da olabilir, ben doggyde kururum mesela çünkü o pozisyondan keyif almıyorum, böyle bir surumunuz varsa doggy esnasında bir elinizle klitorisi uyarmaya devam edin, o zaman çabuk kurumazsınız

Çok teşekkür ederim söylediklerinize yakın şeyler yaşıyorum işime yarayacak

Kayganlaştırıcı kullanamaz mısınız? Bizde aksine çok ıslak oldugu için eşim habire siliyor şeyini bu da beni rahatsız ediyor ya millet kuru olmasın der bizimki kurutuyor) Ön sevişme kısa tutuncada olur öyle bence ıslandığınızı düşünyorsunuz lakin biriki gel gitten sonra kuruyor çünkü ön sevişme yeterli değil size uzatmayı deneyin

Eğer hormonlarınızda sorun yoksa sizi rahatsız eden bir davranış, cümle, aklınıza takılan bir şey olabilir.
Eşinizin davranışları olabilir, sizin vücudunuzdan bir rahatsızlığınız hatta bebek istememe fikri bile bu anlamda olumsuz etkileyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…