ilişki esnasında gaz çıkarma

Doggy pozisyonundayken oluyordu benim de. Onun harici olmuyordu hiç. Hızla alakalı bir de girip çıktıkça havada giriyor içeri o pozisyonda. Mesela hiç çıkmadan devam ettiğinde olmuyor . Biraz açık oldu ama

Doggy pozisyonundayken oluyordu benim de. Onun harici olmuyordu hiç. Hızla alakalı bir de girip çıktıkça havada giriyor içeri o pozisyonda. Mesela hiç çıkmadan devam ettiğinde olmuyor . Biraz açık oldu ama
Hepimizin aynı durumda o yüzden sorun yok boşver açık olsun

genellikle doggy pozisyonunda oluyor bu zaten. bazen bana da oluyo çok gülüyoruz eşimle. yanlış duruştan kaynaklı içeriye hava kaçıyor git gel yaparken. ondan dolayı oluyor diye biliyorum..

Kaslarınız olması gerektiğinden daha geniş olursa içine hava birikir, penisi tam anlamı ile tutarsa hava giremez. Kegel ile kaslarınızı güçlendirin :)

Ben de yaşadım o sorunu canım.. genişlikten oluyor.. bu nedenle suan vajinaplasti oluyorum canım sen de doktorla görüş

bunu ilk yaşadığımda osurdum zannettiğim için çok gerilmiştim hdhhdhd eşim de hiç duymamış gibi yapmıştı..
sonra ikincide de olunca, anladım sebebini. artık çıksa da umursamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…