• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki esnasında beyaz sıvı

sudesade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2019
6
4
36
29
arkadaslar merhaba normalde iliski esnasindaki islakligimiz renksiz su gibi olur ya benim cok uzun amandir beyaz ve kremsi degisik yapida daha once dr gittim vajen kültürüm temiz çıkmıştı ne yapacagim esim de anlam veremiyor artik bu durumaben de sasirdim

arkadaslar merhaba normalde iliski esnasindaki islakligimiz renksiz su gibi olur ya benim cok uzun amandir beyaz ve kremsi degisik yapida daha once dr gittim vajen kültürüm temiz çıkmıştı ne yapacagim esim de anlam veremiyor artik bu durumaben de sasirdim

Bunda tuhaf birşey yok ki bende de oluyor özellikle yumurtlama zamanında ve daha sonrasında. Kültürünüz de temiz çıkmış sorun yok demektir

Bundan daha normal bir şey yok! Bazen renksiz bazen de beyaz akıntı gelebilir. Eşiniz neye anlam veremiyor anlamadm. Yeni evlisiniz sanırım bunlar normal takılacak şeyler değil.

Bundan daha normal bir şey yok! Bazen renksiz bazen de beyaz akıntı gelebilir. Eşiniz neye anlam veremiyor anlamadm. Yeni evlisiniz sanırım bunlar normal takılacak şeyler değil.
hmm ben aslina farkinda degildim esim problemoldugunu soyledi sümüksü yapida beyaz bir akinti normal mi diyorsunuz yani

Bazen öyle oluyor. Normal. Bence zevk daha fazla alindigi zamanlarda beyaz oluyor sanki

hayir sadece beyaz ve kremsi yapıda biraz
normal o zaman, önsevişme miktarına, orgazm olma yoğunluğuna, içtiğin su miktarına ya da tükettiğin şekerli gıda miktarına bağlı olarak beyazlığı/şeffaflığı değişir.tarif ettiğiniz normal duruyo

Back