• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki esnasında ağrı..

marti_2011

:(
Kayıtlı Üye
18 Mart 2011
70
0
36
Adana
2 aylık evliyim ve ilk ilişkimi 2 gün önce yaşadım canım çok yandı. sonra tekrar ilişkiye giremedim. Sanki içimde bıçak kesiği varmış gibi. Bu geçermi , sonraki birleşmede aynı acıyı duyarmıyım.

Not: Vajina hangi pozisyonda daha çok açıklığa sahip olur ve ilişki daha kolay olur ?

Tecrübeli hanım arkaşalardan yardım istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
gecer canım merak etme ben bunun için doktora bile gitmiştim ve doktor sık sık ilişki önermişti canım acayip yanıyordu ama sonra yerini zevke bıraktı.
istersen sen üste ol o pozisyon daha rahat olabilir çünkü kontrol sende olur ve vajina tam açık olur.
ve merak etme bu süreç genelde 3 aydır.

yırtılma tam manasıyla olduysa çok yakın zamanda acı geçer. ama arkdşn dedği gibi sık ilişkide bu konuda faydalı çnkü vajina bir kas organı ve ilişki oldukça kaslar alşıo. kendini nekadar acıdan çok zevke odaklarsan okadar rahat atlatırsın bu süreci korkucak hiç bişi yok:34:

bende evlendikten 2 ay sonra ilişkiye girebildim aynı senın gibi ve baslarda cok zor oluyordu cok agrıyordu girene kadar 1 saat gecıyordu sımdı 6 aylık evlıyım ve cok rahat acısız ılıskımız oluyor cok şükür ınan bana sadece zamana ıhtıyacın var ve sık sık ilişkiye girmeye vajinanın alısması lazım sonra hiiiç acı kalmıyor..sen üstte ol hiç acı duymuyorsun vajina en rahat o pozisyonda esnek oluyor bence denedım gordum ;)

üstte olursan hersey cok rahat olur ve canın yanmaz... ayrıca kontrol sende olur..:70::70:

arkadaşların söylediklerine ilaveten kayganlaştırıcı kullanabilirsin.
doktora gidersen lokal anestezi kremi önerecektir her şey yoluna girene kadar ama o durumda hiç bir şey hissetmez sadece duş almak zorunda kalırsın

eşinin hangi noktalara baskı uygulayacağını bilememiş olması da olası.
o yüzden kontrolü senin alman ve penisi hoşuna giden noktalara değecek ve baskı yapacak şekilde yönlendirmen lazım. bir ipucu vereyim, en zevk alınan bölge vajinanın üst duvarında olan ve g noktası denen tırtıklı bölgedir. oraya temas etmeye çalışsın eşin.

mrb arkadaslar ben 7 aylık evliyim eşimle ilişkiye giremiyorum bildiğiniz kullandığınız uyusturucu krem varsa lütfen bana yardım edin

Sağolun arkadaşlar yardımınız için. ama şu 3 ay sürer olayı kafamı bulandırdı.

Canım acısada ilişkiye devam mı edeyim. İçime tam alamıyorum bile , canım çok acıyor.
Melhemleri deneyeyim bir. :2::5:

mastürbasyon yapmayı denesene eşinle sevişmeden önce. kadınları seksten bu kadar korkutuyorlar sonra böyle oluyor işte.
seks son derece haz veren ve kadının erkekten kat be kat fazla zevk aldığı bir olaydır, lütfen bunu unutmayın. tadını çıkarmaya bakın. mastürbasyon yapmayı deneyin, unutmayın.

ben evliliğin 3. ayında tam birleşme sağlayabildim.kendimi aşırı derecede kasıyordum bi noktadan sonra asla gitmeyecek gitse de yırtılacak hissi vardı.kendini kremlere bağlama .ön sevişmeyi uzun tut ve ıslanmayı sağla.ve sen üstte ol altta olunca eşin üstüne üstüne geliyo gibi oluo sonuçta bu psikolojik bi durum.kontrol bu şekilde sende olur.biz önceleri şöyle yapıyoduk kusura bakma açıkça yazacağım.eşinin üzerinde oturur gibi değil de uzanır gibi dur.o şekilde almayı dene .derin nefes al.biz ilk seferler böle yaptık birleşme olunca eşim beni çeviriyordu.bu sayede eşimin üstüme üstüme geliyormuş gibi olan hissi de yendim.kurtulduuuummm gittii.şimdi bir bebeğim var.normal doğumdan sonra yine yapamıorm yine bu yöntemi deneyeceğim.

ben evliliğin 3. ayında tam birleşme sağlayabildim.kendimi aşırı derecede kasıyordum bi noktadan sonra asla gitmeyecek gitse de yırtılacak hissi vardı.kendini kremlere bağlama .ön sevişmeyi uzun tut ve ıslanmayı sağla.ve sen üstte ol altta olunca eşin üstüne üstüne geliyo gibi oluo sonuçta bu psikolojik bi durum.kontrol bu şekilde sende olur.biz önceleri şöyle yapıyoduk kusura bakma açıkça yazacağım.eşinin üzerinde oturur gibi değil de uzanır gibi dur.o şekilde almayı dene .derin nefes al.biz ilk seferler böle yaptık birleşme olunca eşim beni çeviriyordu.bu sayede eşimin üstüme üstüme geliyormuş gibi olan hissi de yendim.kurtulduuuummm gittii.şimdi bir bebeğim var.normal doğumdan sonra yine yapamıorm yine bu yöntemi deneyeceğim.

hımmm o şekilde denerim. Canım krem tahriş için. iyi edici sadece. ıslanmada bir sorun yaşamıyorum çok şükür. yeterince sıvı varken bile içime alışım çok zor oluyor.

Back