- 5 Eylül 2018
- 6.517
- 7.447
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet haklısınız. Bana hiç sorun değil dedi ama tabi bilemem çünkü kendisi kıldan falan iğrenen biri. Bundan da iğrenir mi diye düşündümBizce iğrenç bir şey olup olmamasının bir anlamı var mı? Rezil olmak istemem demenizin de bir anlamı yok çünkü olan olmuş.
Partnerinizle alakali bir durum bu. Benim eşim böyle şeylerden iğrenmez. Ama iğrenen insanları da yadırgamam. Kan tutabilir, midesi bulaniyor olabilir.
Kendisiyle konuşmanız daha iyi olur.
Kondom var mıydıKisiden kisiye degisir aynisi benim basimada geldi ama hic sorun olmadi
Kondom var mıydı
Kıldan yemekte bulunca iğreniyordur herhalde. Boyle konularda rezil olma durumu varsa dogru bir ilişki değildir diye düşünüyorum. Neticede dışkılamadınız. İsteğiniz dışında gelisen biyolojik bir durum.Evet haklısınız. Bana hiç sorun değil dedi ama tabi bilemem çünkü kendisi kıldan falan iğrenen biri. Bundan da iğrenir mi diye düşündüm
Seven insan iğrenmez gibi geliyor bana ama ilişkinizin doğasını bilemiyorum tabii.Merhaba dün ki ilişkimde adet oldum. Ama kondom vardı. Partnerim bi şaşırdı sonra yatağa geldi mi dedi sadece. Bu bilmiyorum iğrenç bir şey mi sizce? Rezil olmak istemem
O zaman helal olsun çünkü kondom olmadan biraz tehlikeli mikrop kapabilirHayir yoktu hatta ortamda cok uygun degildi ama yinede sikinti olmadi
Bilmiyorum ben kendim dert ettim sanırımSeven insan iğrenmez gibi geliyor bana ama ilişkinizin doğasını bilemiyorum tabii.
Karşıdaki kişinin yapısına baglı igrenen de var bile bile ilişki yaşamak isteyen de. eşim mesela aşırı igreniyor daha önce böyle bişey yaşamış galiba bende hiç yaşanmadı ama kokusundan vs iğreniyorum demişti ki haklı da bence ben bile kendi vücudum olmasına rağmen adet dönemi bitene kadar akla karayı seçiyorum bana bile igrenç geliyor. Olan olmuş yani yapacak bi şey yokMerhaba dün ki ilişkimde adet oldum. Ama kondom vardı. Partnerim bi şaşırdı sonra yatağa geldi mi dedi sadece. Bu bilmiyorum iğrenç bir şey mi sizce? Rezil olmak istemem
Kokusu iğrenç ya evet ben de iğreniyorum ama 2 damla geldi kokmuyordu yaniKarşıdaki kişinin yapısına baglı igrenen de var bile bile ilişki yaşamak isteyen de. eşim mesela aşırı igreniyor daha önce böyle bişey yaşamış galiba bende hiç yaşanmadı ama kokusundan vs iğreniyorum demişti ki haklı da bence ben bile kendi vücudum olmasına rağmen adet dönemi bitene kadar akla karayı seçiyorum bana bile igrenç geliyor. Olan olmuş yani yapacak bi şey yok
Mesele o an kokması degil ki yani psikolojik olarak bundan igrenen biri ise kokmasa bile kokuyor gibi hisseder o an igrenir yani ya çok takıyorsanız sorabilirsiniz karşı tarafa. Bilmiyor muydunuz adet döneminizin geldiginiKokusu iğrenç ya evet ben de iğreniyorum ama 2 damla geldi kokmuyordu yani
Hayır gecikmişti adet dönemim. Sivilce hapı kullanıyorum günleriyle oynuyor işte. Ama sorun değil sanırım ya ona sordum ertesi yok. Sorun değil yapacak bir şey yok deyip gülme emojisi koydu. Sonrada konuyu kapattıMesele o an kokması degil ki yani psikolojik olarak bundan igrenen biri ise kokmasa bile kokuyor gibi hisseder o an igrenir yani ya çok takıyorsanız sorabilirsiniz karşı tarafa. Bilmiyor muydunuz adet döneminizin geldigini
Yani dogru Bi tepki ya yapacak bi şey yok gerçekten olan olmuş ki bu biraz da dogal Bi durum sonuçta sen bilerek bunu yapmıyorsun yaHayır gecikmişti adet dönemim. Sivilce hapı kullanıyorum günleriyle oynuyor işte. Ama sorun değil sanırım ya ona sordum ertesi yok. Sorun değil yapacak bir şey yok deyip gülme emojisi koydu. Sonrada konuyu kapattı
Ya o sevişmeye başlarken sordu ben de daha olmadı dedim. Zaten boşalınca gördü kondom vardı çünkü . Şaşırdı peçete aradı. Sonra yatak kirlendi mi dedi . Bu kadar. Ama görünce bi şok oldu tabi. Temizlenince yanıma geldi başka şeylerden sohbet ettiKişiden kişiye değişir bu, tepkilerinden anlarsınız bence. O kanı gördükten sonra hareketlerinde tavırlarında bir değişiklik oldu mu kendini geri çekti mi yoksa hiçbir şey olmamış gibi devam mı etti. Benim erkek arkadaşımın hiç umrunda olmuyor benim diken üstünde olmama kızıyor hatta. Benim açımdan hiçbir hijyen sorunu olmayacağına inansa adet boyu da devam edebilir Ben rahat hissetmediğimden mikrop kapmaya müsait bir dönem falan diyip durduruyorum. Ama kimisi de iğrenebilir bence her ikisi de doğaldır yine de erkeklerin bir çoğu bizim taktığımız çoğu şeyi dert etmiyor. Takmayın kafanıza.