Iliski durumu karisik.

DestinyBeauty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2017
12
4
1
31
Herkese Hayirli Ramazanlar öncelikle,

bilmiyorum tek bende mi öyle ama benim su son siralar kafam cok karisik. Bir mutsuz bir mutluyum.
Ilk iliskim, daha yeni beraber geldik zaten. Bir kac ay oluyor. Ama cok kafam karisik.
Tek ben mi böyleyim diye soruyorum kendime, benden mi kaynaklaniyor. Bazi konularda cok tartisiyoruz. Mesela gecen yine konu acildi aksam cikmami istemiyor. Ama gündüz vakti ya üniverstedeyim ya da calisiyorum. Bende umursamadim. Istedigimi yaptim. Sonra tartisma cikti. Aksam neymis cok tehlikeliymis.
Belki bazilari icin bu bir sorun degil. Ama benim kafam cok karisik cünkü ben böyle birseye aliskin degilim. Annemgilden ayri oturuyorum cünkü üniverstede okuyorum diye. Bu zamana kadar kimse bana sunu yapma bunu yapma demedi, babamdan haric tabiki. Ama oda güvendigi icin hic sorun cikmiyor artik.
Böyle yapmasi hic hosuma gitmiyor. Bu konu basdan baslamisdi. Sosial medialardan cikmami rica etti, felan. Bende cikmicam dedim bu konu kapandi. Sonra kendimi iyi hissetmedim diye, cünkü onun sosial medyasi yok diye ciktim ordan.
Sorun su. Ben zayif tarafimi göstermek istemiyorum ondan sinirlenirken aglamaya basladigim icin susuyorum. Her sinirlendigimden onunla tartisdigimda susuyorum. O da konus diyor, ama ben o sinirde ya aglarim ya da istemedigim birsey söylerim. Ondan hep susuyorum ertesi gün konusuyoruz. Ama su aralar o kadar kafam karisik ki. Artik hic konusmak bille istemiyorum. Ben onu asla sIkmam bu konularda. Derim istedigini yap dogru olani sen bilirsin. Cünkü o güvenci vermek istiyorum. Ama o öyle düsünmüyor bazi seyler sevmiyor.
Sonra diyorum kendime aceba yanlis kisiyimi, belki ayrilsak mi. Kafam cok karisik. Belki benim hayatim özgürlüge alisik diye mi bana zor geliyor anlamadim.

Kusura bakmayin almanyadan geldigim icin türkcem zayif ola bilir.

Yaridiminiz icin simdikten tesekür ederim :)

Bana ayrı dünyaların insanlariymissiniz gibi geldi. Ya kendiniz olmaktan vazgecip onunla olacaksiniz ya da kendiniz olup ondan vazgececeksiniz. Malesef bunun ortasi yok...

Evet öyle zaten. Onun arkadaslari yasam tarzi cok degisik benimkisinden. Ama insan olarak ayni sayiliriz. Tek onun bazi seylerde bakis acisi degisik. Korkum kendim olmaktan vazgecersem sonrasinda mutsuz olmam.

Umursamayıp, dışarı çıktım diyorsunuz. Şimdi de umursamayın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…