gercek hayatada öyle sanki
Evet, genelde oyle ya yani benim acimdan genelde bana asiri deger verenle degilde uzerek deger verenlerle birlikte oldum.
Malmiyim neyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gercek hayatada öyle sanki
Evet, genelde oyle ya yani benim acimdan genelde bana asiri deger verenle degilde uzerek deger verenlerle birlikte oldum.
Malmiyim neyim
Benim eklediğim fragmanların etkisi var mı izlemenizde? Beni de çok eğlendiriyor:)
Çok tatlı bir kız.Klasik manken gibi kızlardan değil.Kore dizisinden uyarlama.Normalde onaltı bölümde bitiyormuş ama bizde nasıl uzatacaklar merak ediyorum.Reytingleri çok iyi.Senaryoyu güzel devam ettirirlerse bitmez.
Çok komik hali. Fobisi var galiba.can,ufacik köpekten nasil korkuyor öyle
Çok komik hali. Fobisi var galiba.
Ben de gülüyorum.Ayşegül`e yemekte çok ağır laflar etti.Ona aşık olmaktan korkuyor ondan bence.Odun ne olacak.diziyi izlerken baya gülüyorum su can aysegül üzmese daha iyi olacak
Deli gibi aşık farkinda degill kaybetmeye baslayonca anlayacak aysegul bi fıkra anlatmisti o hep aklimdaBen de gülüyorum.Ayşegül`e yemekte çok ağır laflar etti.Ona aşık olmaktan korkuyor ondan bence.Odun ne olacak.
Hangi fıkra:)Deli gibi aşık farkinda degill kaybetmeye baslayonca anlayacak aysegul bi fıkra anlatmisti o hep aklimda
Gecen kardesime anlattimm hatta
Adamin karisi sormus ben olursem yeniden evlenirmisin diyee adam yok falan demiss kadinn aaa evlen evlenn demiss onada benim gibi güller all demissHangi fıkra:)
aynen öyleydi kuzum :)Adamin karisi sormus ben olursem yeniden evlenirmisin diyee adam yok falan demiss kadinn aaa evlen evlenn demiss onada benim gibi güller all demiss
Adam gül sevmezki demisss
Galiba boyleydi
Can Elif'e anlatmıştı da beğenmemişti fıkrayı.Adamin karisi sormus ben olursem yeniden evlenirmisin diyee adam yok falan demiss kadinn aaa evlen evlenn demiss onada benim gibi güller all demiss
Adam gül sevmezki demisss
Galiba boyleydi
bebeğim sendemi bakıyorsun bu diziyeeeaynen öyleydi kuzum :)
üzüldümBu hafta maç nedeniyle dizi yok maalesef.