• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki Durumu :Karışık Show TV

Benim eklediğim fragmanların etkisi var mı izlemenizde?:KK48: Beni de çok eğlendiriyor:)

Çok tatlı bir kız.Klasik manken gibi kızlardan değil.Kore dizisinden uyarlama.Normalde onaltı bölümde bitiyormuş ama bizde nasıl uzatacaklar merak ediyorum.Reytingleri çok iyi.Senaryoyu güzel devam ettirirlerse bitmez.

Kore dizisi evet.16 bölümde degi 20 bölümde bitiyor.Ama bir de tayland versiyonu var. Bence o cok daha güzel--Ben hepsini seyrettim.

diziyi izlerken baya gülüyorum :KK48: su can aysegül üzmese daha iyi olacak
Ben de gülüyorum.:KK48:Ayşegül`e yemekte çok ağır laflar etti.Ona aşık olmaktan korkuyor ondan bence.Odun ne olacak.:KK12:

Ben de gülüyorum.:KK48:Ayşegül`e yemekte çok ağır laflar etti.Ona aşık olmaktan korkuyor ondan bence.Odun ne olacak.:KK12:
Deli gibi aşık farkinda degill kaybetmeye baslayonca anlayacak aysegul bi fıkra anlatmisti o hep aklimda :KK71::KK71:
Gecen kardesime anlattimm hatta

Adamin karisi sormus ben olursem yeniden evlenirmisin diyee adam yok falan demiss kadinn aaa evlen evlenn demiss onada benim gibi güller all demiss
Adam :eek: gül sevmezki demisss:-):-)
Galiba boyleydi
aynen öyleydi kuzum :)

Adamin karisi sormus ben olursem yeniden evlenirmisin diyee adam yok falan demiss kadinn aaa evlen evlenn demiss onada benim gibi güller all demiss
Adam :eek: gül sevmezki demisss:-):-)
Galiba boyleydi
Can Elif'e anlatmıştı da beğenmemişti fıkrayı.:KK48:

Bu hafta maç nedeniyle dizi yok maalesef.:KK12:

Back