• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki Durumu :Karışık Show TV

7. Bölümde çok eğlendim.Bu da 8. Bölüm fragmanı.

9. Bölüm fragmanı.

Dizi izlemede istikrarsiz bıri olatak ust uste 8 bolumunu izledigim tek dizi sanirim.Eglendiriyor beni.Sonu guzel bitti.Isler karisacak :)

Normalde boyle sacma dizilere pek bakmam ama bu beni içine çekti :KK73:hem izlerken cok guluyorum aysegul farkli gorunuz falan olarak dizilerdeki ayni guzellik anlayisi ile secilen kizlardan biktikk insallah izlenirde bitmez üzülürüm :KK53:

Dizi izlemede istikrarsiz bıri olatak ust uste 8 bolumunu izledigim tek dizi sanirim.Eglendiriyor beni.Sonu guzel bitti.Isler karisacak :)
Benim eklediğim fragmanların etkisi var mı izlemenizde?:KK48: Beni de çok eğlendiriyor:)

Normalde boyle sacma dizilere pek bakmam ama bu beni içine çekti :KK73:hem izlerken cok guluyorum aysegul farkli gorunuz falan olarak dizilerdeki ayni guzellik anlayisi ile secilen kizlardan biktikk insallah izlenirde bitmez üzülürüm :KK53:
Çok tatlı bir kız.Klasik manken gibi kızlardan değil.Kore dizisinden uyarlama.Normalde onaltı bölümde bitiyormuş ama bizde nasıl uzatacaklar merak ediyorum.Reytingleri çok iyi.Senaryoyu güzel devam ettirirlerse bitmez.

Bana da tam tersi çok doğal.Diziyi o götürüyor ve oyunculuğuna çok övgü var.
zaten benim sevmediğim karakterler genelde başkaları tarafından çok sevilen karakterler
mesela kiralık aşk dizisindeki ömere herkes bayılırken bana çok itici geliyor o adam sanırım bende bir porblem var:KK53:

zaten benim sevmediğim karakterler genelde başkaları tarafından çok sevilen karakterler
mesela kiralık aşk dizisindeki ömere herkes bayılırken bana çok itici geliyor o adam sanırım bende bir porblem var:KK53:
Yok sende problem yoktur da zevkler ne renkler meselesi işte.:KK53:Ama bak Ömer konusunda kalbimi kırdın.:KK70:

9. Bölüm 2. fragman

Kore versiyonuna göz attım.Kesinlikle bizimki daha başarılı.Orada kız adamın parmağını ısırıyor devamlı.:KK53:Komik insan bu Kore`liler.Tepkileri çok absürt.:KK48:

10. Bölüm fragmanı.

Bana göre dizinin tutulmasında en önemli faktör ayşegül karakteri bütün alışılmışların aksine çok farklı bir oyuncu olmuş bir türkiye güzeli olması yerine filmlerde güzellik yerine oyunculuk aranmalıdır.

Bu kızı çok seviyordum, kürdistan sevdalısı olduğunu okudum direk soğudum kızdan da diziden de.

Valla senden öğrendim bidaha da izlemiycem bilgi verdiğin için teşekkürler...

Rica ederim tabi bunlar iddia

Şuradan bakabilirsiniz:xxx

Cidden bikaç gün önce instagramındaki fotolar görünüyordu şimdi gizlemiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim tabi bunlar iddia

Şuradan bakabilirsiniz: xxx

Cidden bikaç gün önce instagramındaki fotolar görünüyordu şimdi gizlemiş.

Hmmm Olaylar Çıkınca Silmiş Demekki beren Saat ve Bunlar ünlü Yapılmamalı gerçekten

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayşegül karakteri bir resim paylaşmış sanırım.Eğer doğruysa gözümden düştü.Ama dizide bir tek o yok.O var diye izlemediğim için yine izlemeye devam ederim.

10. Bölüm 2. fragman.

Back
X