Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlişki Durumu :Karışık Show TV
- Konu Sahibi adra
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Aralık 2013
- 15.593
- 35.776
- 798
demek ki ömerden benden başkada haz etmeyenler varmış,
bende kime desem çocuğa hasta herkes neyseki yanlız değilim
Ömer kimdi
- 19 Ağustos 2015
- 252
- 365
- 23
sözde alıntı yapmıştımÖmer kimdi
yukarda bi arkadaşın cevabına hitaben yazdım canım kiralık aşkın oyuncusu
- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
- 823
Ömer`e laf yok.Bu ara biraz safça ama düzene girer o.Can`ı da seviyorum ben.Çok odun görünüyor ama yufka yürekli.demek ki ömerden benden başkada haz etmeyenler varmış,
bende kime desem çocuğa hasta herkes neyseki yanlız değilim
- 19 Ağustos 2015
- 252
- 365
- 23
hiç laf edermiyim ömere estağfurulah, pek hoşlaşmıyom ondanÖmer`e laf yok.Bu ara biraz safça ama düzene girer o.Can`ı da seviyorum ben.Çok odun görünüyor ama yufka yürekli.
ben de can'dan ziyade muratı beğeniyorum çok güzel oyuncu
- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
- 823
Murat da benim ilgimi çekmiyor hiç.hiç laf edermiyim ömere estağfurulah, pek hoşlaşmıyom ondan
ben de can'dan ziyade muratı beğeniyorum çok güzel oyuncu
- 19 Ağustos 2015
- 252
- 365
- 23
Murat da benim ilgimi çekmiyor hiç.[/Q
zevk meselesi tabiki saygı duyarım
- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
- 823
Ayşegül`e henüz aşık değil.Sadece onunla olmayı ve onunla uğraşmayı seviyor.Elif`in yanında ne kadar gerginse Ayşegül`ün yanında o kadar rahat.Elif mısır bile patlatmıyor baksana.Can aile ortamını sevdi ve bunu kaybetmek istemiyor.Gerizekalı can yaaaaaaaa
Ne guzel kıza seninle olmak istiyorum dedi ümitlendirdi. Peşinden ama şimdi elifin yanında olmam gerek diyor.
Kimi sevdiğine bi karar verse artık.
Bayılıyorum bu diziye bayılıyoruuummmmm
Ayrıca ben de bayılıyorum.
- 15 Aralık 2013
- 15.593
- 35.776
- 798
Ayşegül`e henüz aşık değil.Sadece onunla olmayı ve onunla uğraşmayı seviyor.Elif`in yanında ne kadar gerginse Ayşegül`ün yanında o kadar rahat.Elif mısır bile patlatmıyor baksana.Can aile ortamını sevdi ve bunu kaybetmek istemiyor.
Ayrıca ben de bayılıyorum.
Bence aşık oldu ama henüz kendi bile farkında değil, ayşegüle bakışları bile değişti. Ben bayılıyorum böyle aşık olup da söyleyemediklerinde ya en sevdiğim dizi tarzı Kiralık aşk da böyleydi şimdi itiraf ettiler bıraktım onu izlemeyi
- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
- 823
Evet kendi bile farkında olmayabilir.Ama bana göre çok aşık değil.Aynen ben de çok severim aşık olup da söyleyemeyenlere,kıskançlık yapanlara.Kiralık Aşk`a ben de çok bayılıyordum ama büyüsü kaçtı.Bir heyecan yok artık seyrederken.Millet öpüştürün öpüştürün diye diye bir hal oldu.Onlar da mecbur sevgili yaptılar.Ama tıkandı o dizi.Defne`yi de sevmiyorum artık.Bence aşık oldu ama henüz kendi bile farkında değil, ayşegüle bakışları bile değişti. Ben bayılıyorum böyle aşık olup da söyleyemediklerinde ya en sevdiğim dizi tarzı Kiralık aşk da böyleydi şimdi itiraf ettiler bıraktım onu izlemeyi
can gicik oluyorum aysegülü cok üzüyor aysegülde kiymet bilenle olsun yani muratla
..gönlünü gün edeni sevmez sevda ister hep onu üzeni diye bir sarki sozu paylasim dedim..
- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
..gönlünü gün edeni sevmez sevda ister hep onu üzeni diye bir sarki sozu paylasim dedim..
gercek hayatada öyle sanki