• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki Durumu :Karışık Show TV

Kizlar bizim diziyi izleyip izlemememizin bir farki olmaz.
Reyting cihazlari belli basli kimselerin evinde bulunuyor.

Bayılıyorum bu diziye ya. Şuanda en sıkı takip ettiğim dizi bu. Tekrarlarını bile izliyorum :KK48:
Canım ayşegül yaa

demek ki ömerden benden başkada haz etmeyenler varmış,
bende kime desem çocuğa hasta herkes neyseki yanlız değilim:KK70:

demek ki ömerden benden başkada haz etmeyenler varmış,
bende kime desem çocuğa hasta herkes neyseki yanlız değilim:KK70:
Ömer`e laf yok.:KK53:Bu ara biraz safça ama düzene girer o.:KK48:Can`ı da seviyorum ben.Çok odun görünüyor ama yufka yürekli.:KK36:

Ömer`e laf yok.:KK53:Bu ara biraz safça ama düzene girer o.:KK48:Can`ı da seviyorum ben.Çok odun görünüyor ama yufka yürekli.:KK36:
hiç laf edermiyim ömere estağfurulah, pek hoşlaşmıyom ondan :cool:
ben de can'dan ziyade muratı beğeniyorum çok güzel oyuncu :KK36:

11. Bölüm 2.fragman

Gerizekalı can yaaaaaaaa
Ne guzel kıza seninle olmak istiyorum dedi ümitlendirdi. Peşinden ama şimdi elifin yanında olmam gerek diyor.
Kimi sevdiğine bi karar verse artık.
Bayılıyorum bu diziye bayılıyoruuummmmm

12. Bölüm fragmanı.

Gerizekalı can yaaaaaaaa
Ne guzel kıza seninle olmak istiyorum dedi ümitlendirdi. Peşinden ama şimdi elifin yanında olmam gerek diyor.
Kimi sevdiğine bi karar verse artık.
Bayılıyorum bu diziye bayılıyoruuummmmm
Ayşegül`e henüz aşık değil.Sadece onunla olmayı ve onunla uğraşmayı seviyor.Elif`in yanında ne kadar gerginse Ayşegül`ün yanında o kadar rahat.Elif mısır bile patlatmıyor baksana.:KK48:Can aile ortamını sevdi ve bunu kaybetmek istemiyor.

Ayrıca ben de bayılıyorum.:KK36:

Ayşegül`e henüz aşık değil.Sadece onunla olmayı ve onunla uğraşmayı seviyor.Elif`in yanında ne kadar gerginse Ayşegül`ün yanında o kadar rahat.Elif mısır bile patlatmıyor baksana.:KK48:Can aile ortamını sevdi ve bunu kaybetmek istemiyor.

Ayrıca ben de bayılıyorum.:KK36:

Bence aşık oldu ama henüz kendi bile farkında değil, ayşegüle bakışları bile değişti. Ben bayılıyorum böyle aşık olup da söyleyemediklerinde ya en sevdiğim dizi tarzı :KK48: Kiralık aşk da böyleydi şimdi itiraf ettiler bıraktım onu izlemeyi :KK48:

Bence aşık oldu ama henüz kendi bile farkında değil, ayşegüle bakışları bile değişti. Ben bayılıyorum böyle aşık olup da söyleyemediklerinde ya en sevdiğim dizi tarzı :KK48: Kiralık aşk da böyleydi şimdi itiraf ettiler bıraktım onu izlemeyi :KK48:
Evet kendi bile farkında olmayabilir.:KK48:Ama bana göre çok aşık değil.Aynen ben de çok severim aşık olup da söyleyemeyenlere,kıskançlık yapanlara.:KK53:Kiralık Aşk`a ben de çok bayılıyordum ama büyüsü kaçtı.Bir heyecan yok artık seyrederken.Millet öpüştürün öpüştürün diye diye bir hal oldu.Onlar da mecbur sevgili yaptılar.Ama tıkandı o dizi.Defne`yi de sevmiyorum artık.:KK12:

Ayşegül karakteri gerçek hayatta da tıpkısının aynısıymış.Murat yani Pamir Pekin de çok terbiyesiz biri.Bir iki videosuna denk geldim ağzı çok bozuk.Ukala,serseri bir tip.

can gicik oluyorum aysegülü cok üzüyor :KK12: aysegülde kiymet bilenle olsun yani muratla

Back
X