demek ki ömerden benden başkada haz etmeyenler varmış,
bende kime desem çocuğa hasta herkes neyseki yanlız değilim
sözde alıntı yapmıştımÖmer kimdi
Ömer`e laf yok.demek ki ömerden benden başkada haz etmeyenler varmış,
bende kime desem çocuğa hasta herkes neyseki yanlız değilim
hiç laf edermiyim ömere estağfurulah, pek hoşlaşmıyom ondanÖmer`e laf yok.Bu ara biraz safça ama düzene girer o. Can`ı da seviyorum ben.Çok odun görünüyor ama yufka yürekli.
Murat da benim ilgimi çekmiyor hiç.hiç laf edermiyim ömere estağfurulah, pek hoşlaşmıyom ondan
ben de can'dan ziyade muratı beğeniyorum çok güzel oyuncu
Murat da benim ilgimi çekmiyor hiç.[/Q
zevk meselesi tabiki saygı duyarım
Ayşegül`e henüz aşık değil.Sadece onunla olmayı ve onunla uğraşmayı seviyor.Elif`in yanında ne kadar gerginse Ayşegül`ün yanında o kadar rahat.Elif mısır bile patlatmıyor baksana.Gerizekalı can yaaaaaaaa
Ne guzel kıza seninle olmak istiyorum dedi ümitlendirdi. Peşinden ama şimdi elifin yanında olmam gerek diyor.
Kimi sevdiğine bi karar verse artık.
Bayılıyorum bu diziye bayılıyoruuummmmm
Ayşegül`e henüz aşık değil.Sadece onunla olmayı ve onunla uğraşmayı seviyor.Elif`in yanında ne kadar gerginse Ayşegül`ün yanında o kadar rahat.Elif mısır bile patlatmıyor baksana.Can aile ortamını sevdi ve bunu kaybetmek istemiyor.
Ayrıca ben de bayılıyorum.
Evet kendi bile farkında olmayabilir.Bence aşık oldu ama henüz kendi bile farkında değil, ayşegüle bakışları bile değişti. Ben bayılıyorum böyle aşık olup da söyleyemediklerinde ya en sevdiğim dizi tarzıKiralık aşk da böyleydi şimdi itiraf ettiler bıraktım onu izlemeyi
can gicik oluyorum aysegülü cok üzüyoraysegülde kiymet bilenle olsun yani muratla
..gönlünü gün edeni sevmez sevda ister hep onu üzenidiye bir sarki sozu paylasim dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?