Ben deneyip haber veririm bakalım nasıl olacakZaten müzik niye ki
Ben deneyip haber veririm bakalım nasıl olacak
Bana müzik listesi atın biseyler yapınben yasakliyim sen deneyimlerinden haberdar et
Ben sana belediyenin bando takimini yollarımBana müzik listesi atın biseyler yapın
Tavsiyem listeniz rap şarkılarından oluşsun. Çok fazla dırdır olduğu için eşiniz hemen bitirmek isteyecektir.Playlist i küçültün, 5 şarkıda döngüye girsin.
Penis ilişki sırasında rahme kadar ulaşamaz, vajinanızdır tahriş olan.merhaba kızlar. Günün birinde buraya dert yanacağım, hele ki bu sebepten yanacağım hiç aklıma gelmezdi. Eşimle 5 aydır evliyiz. Güzel bir ilişkimiz vardı, ta ki son haftalara kadar. Eşime bir şey oldu,ne oldu ben de bilmiyorum ama sevişmemiz o kadar uzun sürüyor ki dayanamıyorum. Artık rahmim çok ağrıyor. Hep müzik çalar arka planda bizim, " 10 15 şarkı geçtik bu sefer" şeklinde kendiyle yarışıyor adeta. Önceden hiç böyle değildi, her şey tadında bitiyordu. Fakat şimdi artık bitsin şeklinde dua ediyorum resmenher şeyin fazlası gerçekten zarar.. artık sevişmek çok zor geliyor.
Bunu kalbini kırmadan nasıl söyleyebilirim? böyle bir şey yaşayan var mı
Ağrıyan vajinanız olmasın?merhaba kızlar. Günün birinde buraya dert yanacağım, hele ki bu sebepten yanacağım hiç aklıma gelmezdi. Eşimle 5 aydır evliyiz. Güzel bir ilişkimiz vardı, ta ki son haftalara kadar. Eşime bir şey oldu,ne oldu ben de bilmiyorum ama sevişmemiz o kadar uzun sürüyor ki dayanamıyorum. Artık rahmim çok ağrıyor. Hep müzik çalar arka planda bizim, " 10 15 şarkı geçtik bu sefer" şeklinde kendiyle yarışıyor adeta. Önceden hiç böyle değildi, her şey tadında bitiyordu. Fakat şimdi artık bitsin şeklinde dua ediyorum resmenher şeyin fazlası gerçekten zarar.. artık sevişmek çok zor geliyor.
Bunu kalbini kırmadan nasıl söyleyebilirim? böyle bir şey yaşayan var mı
Bu ara maalesef hep böyle. Ne oldu bu adama gerçekten bilmiyorumUzun süren sıkıcı olur bence de oda ayrı bir hastalık bu ara da hep mi oyle. Ne erkeni iyi ne geçikonusabilirsin çok sık yapılıyorsa bide sıkıcı yanee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?