İlişki anında ağrıı kızlar bi bakınn

Kedicikk061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.677
4.277
83
Kızlar 2 günlük evliyim toplamda 6 kez ilişkiye girdik her seferinde inanılmaz acı çekiyorum vajinismus muyum. İlk gece çok zor ilişkiye girdik çok kanama oldu. Ama ağrı geçmiyo. Kanama da durmadı tam olarakk. Fikirlerinize ihtiyacım var :KK61:

Yırtılma olmuş olabilir bu kadar kanama normal değil hemen doktora gidin

Vajinusmus olsan ilişkiye giremezsin.
İlk ilişkiden sonra bir alışma evresi olur, onu atlatman bir ay(belki daha az belki daha fazla)sürer.
Bu arada iki günde altı kez ilişkiye girmek de fazla sanki, biraz ara verin. İki gün sonra yine deneyin. Zamanla geçecek.
Kanama da ilk zamanlar bikaç ilişkide görülebilir.

Canim vajinamus olsan hic iliskiye giremessin ama iki gunde altı kez sanki biraz fazla yavas yavas bunyeni alistirarak yapsaydiniz keske biraz ara verirseniz rahatlarsin ama

Bu kadar zorlamayın yazık canınıza. Biraz ara verin. Yeterince ıslanmıyor olabilir.

Kanama varsa normal değilki
Kusura bakmayın sizi korkutmak istemem ama
2 sene önce kardeşimin eşi de ilk gün ve sonraki 1 hafta kanama oldu yırtılma olmuş dikiş atıldı her denemede yatak yorgan kan oldu

vajinusmus değilsin.. biraz fazla ilişki sayısı olmuş ondan yorulmuşsundur. yeterince ıslanmıyor olabilirsin, ön sevişmeyi uzun tutmalısınız. bir iki gün ara verin yahu bu ne hız..

2 günde 6 keremi naptınız ya zedelenmiş yada yirtilmistir ilk geceden sonra 2 3 gün durmalıydınız doktora gorunun bence

İki günde 6 çok tabi acir canım biz ilk geceden sonra 3 gün dinlenme molası verdik sonuçta yara var bi iyilessin fırsat verinde 3 4 gün bekleyin bence aklına hemen vajinismusu getirme bu hastalık kafa da başlıyo önce dinlenin daha coookkk zamanınız olacak:KK48::KK8:

Kanama durmadan niye devam ettiniz? Adamın derdi ne beklesin az. Bi de ilk başta çok yüklenmeliydi sana. Biraz ara verin, düzelirsin.

İk geceden sonra ağrı ve kanama olunca aslında 1-2 gün ara verilmeliydi .. Bence bundan dolayı aci cekiyorsun vaji olsan hic birleşme olmazdı..

Kızlar 2 günlük evliyim toplamda 6 kez ilişkiye girdik her seferinde inanılmaz acı çekiyorum vajinismus muyum. İlk gece çok zor ilişkiye girdik çok kanama oldu. Ama ağrı geçmiyo. Kanama da durmadı tam olarakk. Fikirlerinize ihtiyacım var :KK61:

Canım..
Benim de ilk gecem zor geçmişti ve benden de çok kan gelmişti ve sonrasında da her ilişkide canım çok yanıyordu ve az olsa kan geliyordu...
Böyle geçer diye 1 hafta bekledik geçmedi..
Doktora gittim ben..
Utanarak anlattım durumumu baktı..
Olmuş dedi : )
Ama tahriş olmuş yara oluşmuş ondan oluyor bir de kendini kasma ilişki sırasında dedi..
Krem ilaç 2-3 tane bişiler yazdı işte.
Bir de unutma dedi pen.s tam girerken ıkın dedi..
Acıma olmaz kasma kendini ondan oluyor dedi..
10 gün yasak koydu bize iyileşsin biraz diye.. (Ne rahatlamıştım ya :KK45:)
10 gün sonra tabi çekinerek ilişkiye girdim çok korkmuştum yine acıyacak kanayacak diye..
O gün de kendimi kastığım için biraz acıdı çook az kan geldi sonrasında da bitti gitti şükür..
Alıştım..
Şükür geçti..
Sen de rahat ol devam ederse lütfen doktora görün erteleme..
Biran önce atlatın bu durumu rahatlayın..

Ilk zamanlar agri aci olmasi normal sanirim alisma süreci bence ama 2 gunde 6 defa iliski cok yahu hemde canin yanarken neden kendine eziyet ediyorsun

canin iki gunde alti cok fazla beklemelsn tahrs olmus boyle devm edersn vajinusms olursun

Back