İlinti

tedavi olmadığın sürece, yaşamın boyu dahada artacak bu takıntın...eşin, çocukların rahatsız olacaklar senden...bu sebebple boşanan çok çift var...

Bende temizlik yapınca huzura eriyorum..

Ama hicbir zaman ruhum bedenimi kandıramıyor, oturduğum yerden kalkamıyorum

bunlar rutin olan yani kötü şeyler yaşadığınızda bunları yaptığınızı düşünmüştüm.
yardım almalısınız, inanın hayattan daha çok zevk alacaksınız.
Kapı kolu tutmamak dışında yaptıklarımın normal olduğunu düşünüyorum ya. Bu da bir sorun sanırsam.

Tamam da bu kadarina zaman bulabiliyor musunuz?

Cok zor valla.
Tedavi sart
Söylediğim gibi kötü zamanlarımda içinden çıkılmaz bir hal alıyor. İyi ki çok fazla kötü şey yaşamıyorum://

Acayip tembelim ben...dunya yansa umrunda degil cinsinden ama sinirliyken butun evi döküp temizlemek en favorimdir...

Bazen bende de böyle bir takıntı olsa keşke derim. Ama tabiki aşırı derece de istemem. Zira ben tüm enerjili kaybediyor, yaşayan ölü gibi olabiliyorum .

Böyle anlarda yapılmak üzere onceden bir liste belirleyebilirsiniz. Dışarı cikmak, yazı yazmak vb. gibi .

Kapı kolu tutmamak dışında yaptıklarımın normal olduğunu düşünüyorum ya. Bu da bir sorun sanırsam.
kılıf kirlenir evet ama her gün yıkanacak kadar değil. her gün duş alınır tercihe göre bunu normal görüyorum. duşta geçirdiğiniz vakit önemli. ben gün aşırı duş alırım 15-20 dk sürer o da.

Max 40 dk min 20 dk kalıyorum ben. Ama dişlerimi falan da fırçalıyorum.

Bu sizin yaşam kalitenizi aşağı çekiyorsa -gününüzden çalıyorsa ve sizi rahatsız etmeye başladıysa- bir uzmanla görüşün.Aşırı temiz olmayı istemek yukarıda saydığım durumlarda hastalık çünkü.Önce ellerimi daha sık yıkayayım olur,sonra 5 dakikada bir yıkayayım,sonra her an yıkamak istersiniz,adım adım ilerleyebilir.

Max 40 dk min 20 dk kalıyorum ben. Ama dişlerimi falan da fırçalıyorum.
biraz fazla geldi açıkçası. Allah korusun bu sorunun ilerisi çok zor. geçen gün tvde gördüm kadın ekmeği dahi yıkayıp yiyormuş. her gün işten gelen eşini 2 saat yıkıyormuş. daha başındasınız sanırım aşırı vahim değil durumunuz ihmal etmeyin derimz. inanın hayat böyle daha yaşanılır bir yer. üzerinizden yük kalktığını hissedeceksiniz

Yazik bari deterjan kullanmayin,
Tum vucudunuza zarar.
En guzeli suyla temizlige gecin.
Her gun dus alin ama iki gunde bir sampuanlanin mesela.
Haftada bir deterjanli temizlik yapin, diger gunler sadece su ile temizlik yapin illa yapacaksaniz.
zaten bu sizi biraz torpuleyecektir diye dusunuyorum.
Kalan zamaninizda da bir hobiye baslarsaniz zamanla azalir.

Yani şöyle okula başlamadan önce daha beterdim. Dışarı çıkmak istemiyordum toz yapışır sağıma soluma diye. Okuldan sonra toparladım. Zaman yok, yetiştirmem gereken şeyler var falan vesaire. Kafamı boş bırakmamaya da çalışıyorum. Böylelikle azaldı. Ama kötü olaylar yaşadığımda bir de regl dönemine yakın eski formuma dönüyor gibi hissediyorum. Bu beni korkutuyor.

evet, bunun en büyük silahı yoğunluk. hobi, iş, düşünecek vakit ayırmama. siz zaten baya farkındasınız. öyle ki kendinizi frenleyebiliyorsunuz bile. kontrol altına alabiliyorsunuz. bu sizi 1-0 önde başlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…