- 1 Aralık 2018
- 327
- 577
- 18
- 51
tedavi olmadığın sürece, yaşamın boyu dahada artacak bu takıntın...eşin, çocukların rahatsız olacaklar senden...bu sebebple boşanan çok çift var...Merhabalar, 22 olmak üzereyim. 12. sınıfta yavaş yavaş başlayan temizlik takıntım 3 yıl boyunca evde kalmamla alevlenmişti. Bu yıl okula başladım, çok şükür atlattım, en azından gerektiği kadar temizliyorum-temizleniyorum ancak kötü şeyler yaşadığımda temizleme hissi en üst düzeye çıkıyor. Sadece temizlemek istiyorum. Yorulana kadar, bıkana kadar ya da ellerim deterjandan tahriş olana kadar. Bu neyle ilintili? Siz de yaşıyor musunuz böyle şeyler? Kimi kötü hissettiğinde yemek yer, kimi örgü örer, kimi uyur. Böyle bir durum mu yoksa klinik bir vaka mıyım? Destek almama gerek var mı?
Temizlikle ilgili konu açmadım hiç, karıştırıyor olabilir misiniz?Geçen gün konu açtığınızda herkes destek almanızı önermemişmiydi?
Benim beden ise kanmaya hazır...Bende temizlik yapınca huzura eriyorum..
Ama hicbir zaman ruhum bedenimi kandıramıyor, oturduğum yerden kalkamıyorum
Yani sinirlerim bozukken istediğim gibi temizlik yapamadıysam iyileşmem uzun sürüyor.Bize gelsene
Şaka bir yana hayatını etkilemeye başladıysa, marş marş doktora.
Kapı kolu tutmamak dışında yaptıklarımın normal olduğunu düşünüyorum ya. Bu da bir sorun sanırsam.bunlar rutin olan yanikötü şeyler yaşadığınızda bunları yaptığınızı düşünmüştüm.
yardım almalısınız, inanın hayattan daha çok zevk alacaksınız.
Tamam da bu kadarina zaman bulabiliyor musunuz?Hiç anlatmayayım kapıların menteşelerini falan silmeye başlarsınız mazallah
Söylediğim gibi kötü zamanlarımda içinden çıkılmaz bir hal alıyor. İyi ki çok fazla kötü şey yaşamıyorum://Tamam da bu kadarina zaman bulabiliyor musunuz?
Cok zor valla.
Tedavi sart
kılıf kirlenir evet ama her gün yıkanacak kadar değil. her gün duş alınır tercihe göre bunu normal görüyorum. duşta geçirdiğiniz vakit önemli. ben gün aşırı duş alırım 15-20 dk sürer o da.Kapı kolu tutmamak dışında yaptıklarımın normal olduğunu düşünüyorum ya. Bu da bir sorun sanırsam.
Max 40 dk min 20 dk kalıyorum ben. Ama dişlerimi falan da fırçalıyorum.kılıf kirlenir evet ama her gün yıkanacak kadar değil. her gün duş alınır tercihe göre bunu normal görüyorum. duşta geçirdiğiniz vakit önemli. ben gün aşırı duş alırım 15-20 dk sürer o da.
biraz fazla geldi açıkçası. Allah korusun bu sorunun ilerisi çok zor. geçen gün tvde gördüm kadın ekmeği dahi yıkayıp yiyormuş. her gün işten gelen eşini 2 saat yıkıyormuş. daha başındasınız sanırım aşırı vahim değil durumunuz ihmal etmeyin derimz. inanın hayat böyle daha yaşanılır bir yer. üzerinizden yük kalktığını hissedeceksinizMax 40 dk min 20 dk kalıyorum ben. Ama dişlerimi falan da fırçalıyorum.
Yani şöyle okula başlamadan önce daha beterdim. Dışarı çıkmak istemiyordum toz yapışır sağıma soluma diye. Okuldan sonra toparladım. Zaman yok, yetiştirmem gereken şeyler var falan vesaire. Kafamı boş bırakmamaya da çalışıyorum. Böylelikle azaldı. Ama kötü olaylar yaşadığımda bir de regl dönemine yakın eski formuma dönüyor gibi hissediyorum. Bu beni korkutuyor.biraz fazla geldi açıkçası. Allah korusun bu sorunun ilerisi çok zor. geçen gün tvde gördüm kadın ekmeği dahi yıkayıp yiyormuş. her gün işten gelen eşini 2 saat yıkıyormuş. daha başındasınız sanırım aşırı vahim değil durumunuz ihmal etmeyin derimz. inanın hayat böyle daha yaşanılır bir yer. üzerinizden yük kalktığını hissedeceksiniz
evet, bunun en büyük silahı yoğunluk. hobi, iş, düşünecek vakit ayırmama. siz zaten baya farkındasınız. öyle ki kendinizi frenleyebiliyorsunuz bile. kontrol altına alabiliyorsunuz. bu sizi 1-0 önde başlatırYani şöyle okula başlamadan önce daha beterdim. Dışarı çıkmak istemiyordum toz yapışır sağıma soluma diye. Okuldan sonra toparladım. Zaman yok, yetiştirmem gereken şeyler var falan vesaire. Kafamı boş bırakmamaya da çalışıyorum. Böylelikle azaldı. Ama kötü olaylar yaşadığımda bir de regl dönemine yakın eski formuma dönüyor gibi hissediyorum. Bu beni korkutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?