Yaşadığım kötü olayı atlatana kadar oluyor bu, sonrasında normale dönüyorum.Kimi yer, kimi uyur demişsiniz de bunlar da aşırıya kaçtığında klinik vaka olur.
Sizinki de klinik vaka.
Ne yapiyorsunuz mesela?
Su an kuveti ovmam lazim da zor geliyor
Belki gaza gelirim
Ne yapiyorsunuz mesela?
Su an kuveti ovmam lazim da zor geliyor
Belki gaza gelirim
Kapı kolu tutmuyorum, dışardan geldiğimde telefon kılıfımı yıkıyorum ve mutlaka duş alıyorum. Kıyafetler zaten kirliye. Bu rutinim diyebilirim. Diğer zamanlarda, yani kötü şeyler yaşadığımda, insanların elinin dokunduğu her yeri silme, özellikle tuvalet banyo yıkama, dışardan eve giren her şeyi yıkama isteği peyda oluyor.kesinlikle yardım almalısınız. her şeyin fazlası zarar. tamam pis de olunmaz ama aşırı temizlik de iyi değil.
kapı kolu tutmayanı, telefonuna her kullanışında sileni, 3 saat banyoda kalanı tanıyorum. bu kadar vahim misiniz? ne yapıyorsunuz mesela?
bunlar rutin olan yaniKapı kolu tutmuyorum, dışardan geldiğimde telefon kılıfımı yıkıyorum ve mutlaka duş alıyorum. Kıyafetler zaten kirliye. Bu rutinim diyebilirim. Diğer zamanlarda, yani kötü şeyler yaşadığımda, insanların elinin dokunduğu her yeri silme, özellikle tuvalet banyo yıkama, dışardan eve giren her şeyi yıkama isteği peyda oluyor.
Tedaviye başlamakta geç bile kalmışsınız.Kapı kolu tutmuyorum, dışardan geldiğimde telefon kılıfımı yıkıyorum ve mutlaka duş alıyorum. Kıyafetler zaten kirliye. Bu rutinim diyebilirim. Diğer zamanlarda, yani kötü şeyler yaşadığımda, insanların elinin dokunduğu her yeri silme, özellikle tuvalet banyo yıkama, dışardan eve giren her şeyi yıkama isteği peyda oluyor.
Ben de dudak yerim. Yara olana kadar. PaıkolojıkMerhabalar, 22 olmak üzereyim. 12. sınıfta yavaş yavaş başlayan temizlik takıntım 3 yıl boyunca evde kalmamla alevlenmişti. Bu yıl okula başladım, çok şükür atlattım, en azından gerektiği kadar temizliyorum-temizleniyorum ancak kötü şeyler yaşadığımda temizleme hissi en üst düzeye çıkıyor. Sadece temizlemek istiyorum. Yorulana kadar, bıkana kadar ya da ellerim deterjandan tahriş olana kadar. Bu neyle ilintili? Siz de yaşıyor musunuz böyle şeyler? Kimi kötü hissettiğinde yemek yer, kimi örgü örer, kimi uyur. Böyle bir durum mu yoksa klinik bir vaka mıyım? Destek almama gerek var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?