ilhan mansızı tebrik ediyorum

Asortie

bun@luzumvar..
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
9.319
604
448
39
ilhan mansız arkadaşımızı bir yarışmada kazandığı parayı türk böbrek vakfına bağışladığı ve vergilerden dolayı azalan paranın üzerini motorsikletini satışa çıkarıp tamamladığı için ve sözünün arkasında durduğu için tebrik ediyoruma.sa.sa.s

Çok güzel bir davranış gerçekten..Keşke her elinde parası olan bir yardım derneğine(çocuk esirgeme,huzurevi,şehit aileleri vs.) parasının bir kısmını bari verebilse..

Ahh bi zengin olsam varya!!!

Sözün özü İlhan Mansız'ı bu davranışından dolayı kutluyor,güzel bir vatandaşlık örneği göstermesini alkışlıyorum..

Diskolarda,barlarda çılgınca para saçanlar,tabak kırarak stres atanlar örnek alınacağına,bu tür davranışlar örnek alınsın diyorum,umut ediyorum..
Açtığınız konu için teşekkürler..

koyu bir beşiktaş taraftarı olarakkkkk yaptığı davranıştan dolayı teşekkür ediyorum
darısı diğer ilhan lara diyorum :asigim::asigim:

o bir beşiktaşlı...
onun adı İlhan Mansız....:asigim:
cnm bnm:asigim:

böyle ünlüler lazım bize kıran içen dağıtan değil

Onun temiz yüreği yüzüne yansımış... Masum yüzlü adam.... Bende alkışlıyorum MANSIZ ' ı .. Herkese örnek olmasını diliyorum...

Ben ona resmen aşığım :asigim::1rolleyes:

zaten ihtiyacı yoktu ama 150 milyar kadar bir parayıda vermek yürek ister ondada bu yürek varmış bende helal olsun diyorum:hooray:

İlhan Mansız'ı yürekten kutluyorum,diğer ünlülerin örnek almasını diliyorum.Bu konuyu açtığınız için sağolun,iyi günlera.s.

abuk subuk yarışmalara katılıp
aldıklarını cebe indiren aç gözlü diğer güya ünlülere örnek olsun
yarışmanın adını hatırlamıyom ama tencere tavaya ihtiyacım var diyip
saldıran ve cebe indirenlere sinir oluyom
sanki ihtiyacın var versene garibana veya yardım kuruluşlarına
ben gs liyim ama ilhan mansızı kutluyom ve alnından öpüyorum
helal olsun sana ilhan mansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…