Bunu yapan aldatıyordurda çünkü gece gündüz vardiyalı çalışan biriyimcanım en azından paranı kendın yersın ev masraflarına kiraya maaşın gıdıyor boşuna adamda tık yok bır hayır yok benım eski kocada aynıydı en son dayanamadım aldatmasını falan da saymıyorumm
bilmiyorum canım benim öküz yaptı diye bütün öküzler yaptı diyemem takip etmen lazım kaç yaşındasın bilmiyorum ama belli bir yaştan sonra yorucu oluyo takip etmesi.Bunu yapan aldatıyordurda çünkü gece gündüz vardiyalı çalışan biriyim
Zaten burada hepimiz anonimiz dürüst davransanıza. Boşanmış olurum, bir daha koca bulamam, boşanmış derler, adam 3 gün sonra yeniden evlenir vs deyin.Onu bende çok düşünüyorum. Sonra vicdan yapıyorum kendi kendime . Ailesiyle görüşmüyor hayatında sadece ben varım bana bu yaşattıklarına rağmen ben vicdan yapıp ayrılınca o ne olacak moduna giriyorum. Bilgisayarı hayatımızdan nasıl çıkaracağım bilmiyorum düşünmekten artık yoruldum
Onu bende çok düşünüyorum. Sonra vicdan yapıyorum kendi kendime . Ailesiyle görüşmüyor hayatında sadece ben varım bana bu yaşattıklarına rağmen ben vicdan yapıp ayrılınca o ne olacak moduna giriyorum. Bilgisayarı hayatımızdan nasıl çıkaracağım bilmiyorum düşünmekten artık yoruldum
Boşanıcam diyerek tehditte ettim evden git o zmaan diyor . Kendi evde kalıyor beni yolluyor
Etrafında borç bulacağı arkadaşı kalmadı hepsi sanal arkadaş
Şuan istesem koca bulurum ama bulmuyorum. Kendimden önce ona kıyafet alıyorum kendimden önde onun sigarasını alıyorum yazık diyip yinede vicdan yapıyorum sence aldatıyor yada aldatacak olsam burada işim ne nasıl düzeltebilirim amaçlı burdayım değerli fikirlerinize ihtiyacım olduğu için. İlgisiz olduğu için gözüm dışarı kayarsa diye korkuyorum aldatmak istesem çoktan aldatmıştımZaten burada hepimiz anonimiz dürüst davransanıza. Boşanmış olurum, bir daha koca bulamam, boşanmış derler, adam 3 gün sonra yeniden evlenir vs deyin.
Bakın bu hisler normal ve insani duygular en azından.
Fakat "vicdan" demeyin gerçekten çıldırıyorum.
Hayatıyla ilgili sorumluluk almaktan aciz, zayıf, duruş gösteremeyen kim varsa "vicdan" diyor.
Geri kalanlar yani biz semt çocuğuyuz sanırım.
Çok arabesk bir kafa yapısı. Duygusal boşluktan ya hata yaparsam diyorsunuz ya sanırım vicdanınız bu kısıma el atamamış. Yazık değil mi ya adamı aldatacaksınız ailesiyle de görüşmüyor.
Yeni sağlam bir aday bulursanız pek de yazık değil bence. Sanırım şu an seçenek mevcut değilken "vicdan"ınız devrede.
İyiki de kabul etmemiş. Kabul etse daha büyük sıkıntı olurdu. Düşünsenize adam işe sürekli geç geliyor veya hiç gelmiyor, işini savsaklıyor vs. Sonra milletten siz laf işitir, siz rezil olurdunuz böyle bir adamı iş alımına vesile olduğunuz için.İş beğendiremiyorum birde kendi bulunduğum yere aldırayım beraber gidip gelelim diyorum sırf bilgisayar başından kalkmamak için ben orada yapamam ben şurada yapamam
Evet ben kendi mesleğime zarar verirdim onun yüzünden insanların tepkisini çekerdimİyiki de kabul etmemiş. Kabul etse daha büyük sıkıntı olurdu. Düşünsenize adam işe sürekli geç geliyor veya hiç gelmiyor, işini savsaklıyor vs. Sonra milletten siz laf işitir, siz rezil olurdunuz böyle bir adamı iş alımına vesile olduğunuz için.
Neden kendinizden önce ona kıyafet ve sigara alıyorsunuz? Sevilmeye çok mu muhtaçsınız bu adam tarafından? Vicdan değil sizin ki yine söylüyorum, sevilmemekle ve değerle ilgili anksiyete yaşıyorsunuz, siz tüm bunları yaparsanız o sizi sever diye düşünüyorsunuz. Sevmez ama keşke böyle basit olsa.Şuan istesem koca bulurum ama bulmuyorum. Kendimden önce ona kıyafet alıyorum kendimden önde onun sigarasını alıyorum yazık diyip yinede vicdan yapıyorum sence aldatıyor yada aldatacak olsam burada işim ne nasıl düzeltebilirim amaçlı burdayım değerli fikirlerinize ihtiyacım olduğu için. İlgisiz olduğu için gözüm dışarı kayarsa diye korkuyorum aldatmak istesem çoktan aldatmıştım
Boşanıcam diyerek tehditte ettim evden git o zmaan diyor . Kendi evde kalıyor beni yolluyor
Kendinize yazık ediyorsunuz, şimdi anlamıyorsunuz ama eşinizle yıllarca bir arada olursanız kendinizi maddi manevi bu kadar yıprattığınıza pişman olursunuz.İşten gelir yemek temizlik hepsini ben yaparım o sadece oyun oynar . Söyledim gidelim diye reddetti bi keresinde bilgisayar şifresini değiştirdim cinnet geçirdi
Vicdan değil bu, sağlıksız bir bağlılık ve o da farkında olduğu için sizi annesi gibi kullanıyor. Sevgi ilgi vermeye gerek duymayan bir asalak olmuş. Sizin gibi çok kadin var maalesef bir de cocuk yapıp bu asalakları toplumda çoğaltiyorlar. Bence siz hamile kalmaktan korkun.Onu bende çok düşünüyorum. Sonra vicdan yapıyorum kendi kendime . Ailesiyle görüşmüyor hayatında sadece ben varım bana bu yaşattıklarına rağmen ben vicdan yapıp ayrılınca o ne olacak moduna giriyorum. Bilgisayarı hayatımızdan nasıl çıkaracağım bilmiyorum düşünmekten artık yoruldum
Bence siz tedavi olup destek alın ona olan bu sağlıksız bağınız sebebiyle. Birde diyorsunuz ki kürtajdan sonra uzaklaştı, bebek yap düzelir diyelim diye mi?Boşanıcam diyerek tehditte ettim evden git o zmaan diyor . Kendi evde kalıyor beni yolluyor
çok üzüldüm durumunuza bi anne olarak senin yaşında benim kızım var , ama kendine yazık etme her şeyi sen yapıcaksan niye evlendin be kızım düzelmeye niyeti yoksa , gerçekten tek çaren boşanmak ozaman rahat rahat oynasın beyfendiİşten gelir yemek temizlik hepsini ben yaparım o sadece oyun oynar . Söyledim gidelim diye reddetti bi keresinde bilgisayar şifresini değiştirdim cinnet geçirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?