• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz oyun bağımlısı koca

Şu durumda gözüm dışarı kaysa kendimi pek de suçlu hissetmezdim. Erkekler mal gibi 24 saat pc başında vakit geçirip bir de tam bir sadakat beklemesin. Durum tam tersi olsa elli ayrı kadınla konusurdu
Beni düşündüren şeyde ya sadece oyun değilse ? Bana ilgisi yok kalmadı özellikle ben kürtaj olduğumdan beri

Tamam o zaman diyeceksiniz ki ben isten çıkıyorum kira fatura yemek bulasik sende. Eger hayir derse ben bosaniyorum sen de bu evden gidiyorsun artik sokakta mi yatarsin naparsin beni ilgilendirmez bilgisayarinla mutluluklar... bazen rest cekmek gerekir cinnet gecirmesi gereken sizsiniz o degil
Boşanıcam diyerek tehditte ettim evden git o zmaan diyor . Kendi evde kalıyor beni yolluyor

G.tünü rahatça yayıp çalışmayan erkeğe saygı duymayın lütfen.
Yazık canınıza.
Daha evliliğin başında böyle ise soruyorum size ilerleyen zamanlarda ne olmasını bekliyorsunuz ?
Utanmıyor mu
G.tünü rahatça yayıp çalışmayan erkeğe saygı duymayın lütfen.
Yazık canınıza.
Daha evliliğin başında böyle ise soruyorum size ilerleyen zamanlarda ne olmasını bekliyorsunuz ?
Utanmıyor mu ?
Utanma falan hiç bişey yok beni oyundan para gelecek diye kandırmaya çalışıyor ama yemiyorum artık. Ortak tanıdığımız bir arkadaşım var erkek artık onunla konuşuyorum bana başka bir gözle bakmıyor sürekli abla diyerek hitap ediyor ama ilgilenmesi destek olması çok hoşuma gidiyor eşimin göstermesi gereken ilgiyi bir başkası gösteriyor

Evlenmeden önce oynamıyordu öyle mi yani şimdi birden elinden bilgisayarı alamazsınız yavaştan yavaştan kendinize çekin ilgiyi alın elinize telefonu o oyun oynarken karşısında telefonu bakıp bakıp gülün kahkaha atın arada onunla H ilgilenmeyin ama kendinizle öyle bir ilgilenin ki ya noluyor falan desin ayrıca şuan iyice korunun ne olacağı belli değil bir düzen otursun hemen nasıl hamile kalabiliyorsunuz iyi cesaret valla
Kürtajdan sonra cinsellik dahi kalmadı o derece uzaklaştık. Bir daha düşünmüyorum zaten , o oyun oynarken bende telefonlayım yatağa geldiğinde de eline telefonu alıyor sırtını dönüyor instadan video izleyip uyuyor

Boşanın. Tembel, sorumsuz, olgun olmayan adamla ömrünüzü harcamayın. Ben bile sinir oldum eşinize. Oyun için işe gitmemek nedir ya?!
İş beğendiremiyorum birde kendi bulunduğum yere aldırayım beraber gidip gelelim diyorum sırf bilgisayar başından kalkmamak için ben orada yapamam ben şurada yapamam

Tamam o zaman diyeceksiniz ki ben isten çıkıyorum kira fatura yemek bulasik sende. Eger hayir derse ben bosaniyorum sen de bu evden gidiyorsun artik sokakta mi yatarsin naparsin beni ilgilendirmez bilgisayarinla mutluluklar... bazen rest cekmek gerekir cinnet gecirmesi gereken sizsiniz o degil
Ah ah o restide çektim bak bilgisayar yuvanı yıkacak ya sat ya kaldır dedim. İletişimimiz kalmadı diyorum dinlemiyor

Boşanıcam diyerek tehditte ettim evden git o zmaan diyor . Kendi evde kalıyor beni yolluyor
Gidin o zaman ama esyalarinizi da alin ayrica madem sizi kolayca gözden cikartiyor o zaman bir avukatla gorusme zamaniniz gelmis
Üzgünüm kimseye hadi git bosan demek kolay değil hele ki kendim bekarim. Ama sorunlar cozulmuyorsa inatla orada kalmanin anlami yok

Evleneli daha 1 yıl oldu eşim bilgisayar başından kalkmıyor . Sabahlara kadar oyun oynuyor. İlgi alaka göremiyorum birlikte vakit geçiremiyoruz resmen. Sadece yemek yerken bir aradayız. Bilgisayarı sattıramıyorum. Ve ilgisizlikten dolayı duygusal boşluktan dolayı ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
Eşin çalışmıyor mu?
Evlenmeden önce de pc oyunu illa hayatında vardır, bunu bilerek bir evlilik yapmadınız mı?
Ters düşerseniz zıtlaşır. Orta yolu bulmak gerekiyor. Pc sattırmak biraz saçma bir talep olmuş bu adamın hobisi zevki anlaşılan doğrudur yanlıştır orasında değilim ama itici gelir seven birisine bu talep.
Gününüzü planlayın biraz sizin biraz onun isteklerine göre biraz da ortak sevdiğiniz şeylere göre.. iletişim şekliniz sorunlu pc oyunu temel problem değil, aile terapisi veya bir psikolog ile görüşmek gerekiyor. Buradaki verilen her taktik işe yaramayıp ters tepebilir uzman birilerinden destek alın. Sizin de terapiye ihtiyacınız var eşinizin de , böyle sağdan soldan söylenenler ile aile ilişkisi düzenlenmez. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın

Ya en büyük hata boşanma ile tehdit , yani bu cümleyi kurmak ilişkinizi yaralar ki yaralı zaten öfke yaratmaktan başka bir işe de yaramaz, üstüne bir de tükürdüğünüzü yalamak zorunda kalırsınız, yapmayacağınız şeyleri söylemeyin etkisiz hale geliyorsunuz

İş beğendiremiyorum birde kendi bulunduğum yere aldırayım beraber gidip gelelim diyorum sırf bilgisayar başından kalkmamak için ben orada yapamam ben şurada yapamam
Calismayan erkek bosanma sebebi
Evde sorumluluk almamasi, iletisim kurmamasi psikolojik siddet
Sizin paranizi ve emeginizi somurmesi ekonomik siddet
Ozel hayatın olmamasi da büyük sorun eee bu adamla evliliginizi devam ettirmek için motivasyonunuz nedir tam olarak?

Gidin o zaman ama esyalarinizi da alin ayrica madem sizi kolayca gözden cikartiyor o zaman bir avukatla gorusme zamaniniz gelmis
Üzgünüm kimseye hadi git bosan demek kolay değil hele ki kendim bekarim. Ama sorunlar cozulmuyorsa inatla orada kalmanin anlami yok
Ben şuna da anlam veremiyorum düşünsenize koca yatıyor kadın çalışıyor karnı doyuyor faturalar ödeniyor . Daha ilgili olması gerekmez mi ? Ben öyle birini bulacağım ve ilgisiz olacağım elimdn gelen herşeyi yaparım kaybetmemek için. Şöyle düşününce gerçekten ne güzel hem kötü davransın hem çalışmasın herşey benim üzerime yük olsun

Ben şuna da anlam veremiyorum düşünsenize koca yatıyor kadın çalışıyor karnı doyuyor faturalar ödeniyor . Daha ilgili olması gerekmez mi ? Ben öyle birini bulacağım ve ilgisiz olacağım elimdn gelen herşeyi yaparım kaybetmemek için. Şöyle düşününce gerçekten ne güzel hem kötü davransın hem çalışmasın herşey benim üzerime yük olsun
Bakin onun yerine düşünüp kendinizi doldurmak yerine kendi adiniza düşünün
Ben neden hala bu evliligi sürdürüyorum diye
Ondan ilgi mi bekleyerek yapıyorsunuz tum bunlari?

Calismayan erkek bosanma sebebi
Evde sorumluluk almamasi, iletisim kurmamasi psikolojik siddet
Sizin paranizi ve emeginizi somurmesi ekonomik siddet
Ozel hayatın olmamasi da büyük sorun eee bu adamla evliliginizi devam ettirmek için motivasyonunuz nedir tam olarak?
Artık motivasyonum kalmadığı için buradayım 🥺 ilgisizliğimi duygu eksikliğimi dışarıda aramaya başladım açıkcası

Back